Ha mindenki a kákán is csomót keresne akkor a gyűrűk urát, star wars-t..stb se szerette volna senki.
Apropó én még + pontot adnék Hanért is,
amúgy mi bajotok a Tokyo driftel? Kb ugyanolyan film mint ez is, jó öreg "jó és a rossz küzdelme a szépségért" a téma a mesés keleten, szerintem a sztori is jól fel van építve és a párbeszédek is megállják a helyüket, sőt a soundtrack is nagyon jó és most nem csak a zenékről beszélek, hanem a score-ról.
Ez az újjabb F&F egy állandó témát dolgoz fel, a vérbosszút tulajdonképpen és kicsit beárnyékolja(jóértelemben) az 1. rész "barátok vagyunk-e" momentuma is.
Ugye nem győzöm hangoztatni Justin Lin remek munkát végzett mindkét film rendezésénél.
Amúgy nem értem én sem, miért akarjátok a szinkront annyira, hiszen először is Vin Diesel is itt van...meg amúgy is, mondjuk én alapból elítélem a szinkront, hiszen az eredeti gyenge utánzata lehet csak és általában nem adja vissza úgy az érzelmeket ahogy kellene. (vígjátékoknál persze csak a szinkron jöhet szóba)
én még Fenix sorait is nagyon bírtam a filmben, habár volt max 10 mondata...."I wrecked the car!....Now what?"
Amúgy én még nem láttam moziban, megint tele van a felirat olyan szlenggel, amit a magyarok soha nem is használnak, mint a többi F&F szinkronjai?