Fast and Furious

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sztem meg jó, csak picit rövidke.. 😄D

nagy rajongo vagyok, de hogy oszinte legyek egy kicsit tobre számitotam énis...nekem isten igazábol az a véleményem hogy az elso rész azért volt nagy siker mert ujat mutatott a piacon de mostmár annyi az autos film hogy nehéz ujabbnál ujabb dolgokat kitalálni...pl.taxi ahogy telt az ido egyre jobban leromlott a szinvonala...
Metwork
Nem azt mondom, hogy rossz volt de én jobbra számítottam.
Bár lehet azért mert már nagyon vártam ezt a filmet?<#fejvakaras>
Na mindegy, majd ha kijön valami normális release akkor megnézem megint.

I will use google before asking stupid questions.

Csabesz6
Akkor neked a Score kell, már ha van hozzá.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Tyler1
én is idõzitettem az LTRG release-hez, mert nekem az volt meg, de azt leszedték az open-rõl, mert pár gyökérnek nem mûködött! 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

gabe paul logan
Szívesen, a www.opensubtitles.org-on is megtalálható már, "Fast & Furious"-ra keressetek rá, sajna feliratok.hu-ra nem értem hogy kéne felrakni, mer windows-os email-en keresztül kéne "feltölteni" és ott nem találtam fájl csatolást.

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

Tyler1
nos én az elõzõvel néztem, de akkora hibák nem voltak! 😄 leszámítva azt a pár dolgot amit irtál, de a lényeg h megnézhettem végre, szóval 10000 hála!!!

gabe paul logan
Ha gondolja valaki közzé teheti bárhol, meg sem kell említeni engem. Bár elég macerás, ha csak BS-el megy...

gabe paul logan
ja...és csak BS playerrel próbáltam

gabe paul logan
Frissített felirat ugyanehez a verzióhoz:
http://files.filefront.com/opt+faf2009+xvidsrt/;13555751;/fileinfo.html
Javítva:
- néhány helyen elmaradt a felirat
- dõlt betû kódolása látszott néhol
- ide oda csapongtam magázás, tegezés terén
- tartalom néhol

Ennyi... Vin Diesel kell egy ilyen filmhez 😄 Õ az Isten 😄 HAAATALMAS FILM 😄
MilaWRC
Megvan az OST,de nincs benne ez a szám.

Csabesz6
Torrenten fennt van az OST, abban minden számot megtalálsz!😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

MilaWRC
Tudja valaki annak a számnak a címét,ami a filmben a 33.percben van,a versenyes jelenetnél,amikor Gisele megjön a fehér autóval? 😄

megnéztem 2x egymásután, nagyon jó film, felírat is jól sikerült 😊)

holnap irány a mozi, ezt meg kell nézni rendesen is 😄D

Tyler1
hát azt nem tudom, de remélem h nem a linkelt angol felirat alapján fordították mert az vmi botrányos xD

de a spanyol alapján (ha jól értettem :p)

DJ Skyline
annyira azért csak nem lehet rossz, ha imdb-n a közel 6000 szavazó átlaga szerint 7.1-es értékelést kapott a film.

Tyler1
de már magyar is 😄

Csabesz6
Danke!😄

Csabesz6
VLC-ben rosszul idõzít, próbáltam állítani de nem jött össze.
Megpróbálom BS Playerrel.Köszi amúgy😊

amúgy van már angol felírat 😊

Metwork
Hát ez nem lett olyan erõs mint vártam<#szomoru1>
Még mindíg az elsõ rész az etalon, na majd talán az ötödik rész 😄

jó lett, köszi 😊

gabe paul logan
Itt az általam kreált magyar felirat a Fast.and.Furious.2009.TELESYNC.XviD-OPTiC-hoz
http://files.filefront.com/opt+faf2009+xvidsrt/;13553695;/fileinfo.html
néhol a spanyol dumák hiányoznak és néhol szabadon fordítottam,
és valami gond volt a másolgatások közben, media player pl nem is olvassa be, BS player viszont tuti igen, hiba üzenetet az is dob, de csak okézzátok le.
Jó mozizást

gabe paul logan
Szerintem a 2. rész volt a leggyengébb utána az 1. utána a 3. és a 4. nagyon jók voltak, mind a karakterek, történet és az egész ahogy össze lett rakva. Justin Lin igazán jó rendezõ.

...A negyedik epizód nyitó hétvégéjén rögtön 72,5 millió dolláros jegybevételt szedett össze. Az utcai autóversenyzõs film ezzel idén eddig a legjobb nyitást produkálta, legyõzve az eddigi csúcstartó Szörnyek az ûrlények ellen címû 3D-s animációs filmet, ami nyitó hétvégéjén 59 millió dolláros eredményt ért el.

A Halálos iram nemzetközi szinten is kiemelkedõen szerepelt: 31 országban mutatták be, és a legtöbb helyen rögtön a toplista élére ugrott, ezzel pedig összesen 30,1 millió dollárt kaszált az USÁ-n és Kanadán kívül. A film összbevétele így már meghaladta a 100 millió dollárt is (körülbelül 102,6 millió dollárnál tart, a nemzetközi és az észak-amerikai eredményeket is figyelembe véve). Ezzel pedig máris behozta gyártási költségeit, hiszen a gyártó stúdió, a Universal Pictures közlése szerint 85 millió dollárból készült.

Az alkotók pedig egyéb jó hírekkel is szolgáltak, hiszen még korábban bejelentették, hogy elkészítik a franchise ötödik részét is. A bejelentést a film egyik sztárja, Paul Walker tette, akinek közlése szerint az ötödik Halálos iramban-film Európában játszódik majd....

.. a Halálos iramban-sorozat negyedik része lett az eddigi legsikeresebb. És nem ám úgy, hogy az elsõ sikerét felülmúlta a második film, majd azt a harmadik. Nem. Érdekes módon az a negyedik rész teljesített eddig legjobban (csak az elsõ hétvégén 70,59 millió dollár bevétel), mely a leggyengébben hozó harmadik epizódot követte.... 😄

nem lehecc ennyire balfasz
nézd a dátumot
amugy kuci06 szépválasz
<#banplz>
kuci06
Pl. Innen
Nekem elég gyorsan lejött, és a minõség is jó.

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

sziasztok nem tudjátok hogy hol lehetne letölteni a halálos iramban 4 et
légyszi válaszoljatok
word-be kereséses csere ? 😊

gabe paul logan
a cseh feliratot egész jól lefordítja a google , kicsit kell rajta javítani, de sajna a dupla vonalú nyilakból szimplát csinál így már nem minõsül feliratnak a szöveg...valaki tud valami egyszerûbb megoldást annál , hogy egyenként újra irogassam a vonalakat?

Inkább teherautó<#nyes>

broman191
Fel a terepgumikat, irány szántani...<#gonosz1>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Willi Betz
Ez autó<#eplus2>

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

broman191
"7.0-liter" paszmekezmimá' <#hehe><#finom>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Willi Betz
<#worship>

Csabesz6

Csabesz6

Metwork
grat a szuper cam-os élményedhez<#hehe>

Willi Betz
Film végén arról a Pontiac Trans Am-rõl van kép valahol? Az nagyon bejön😄

azért gondolom mert õ ezért kap money-t😊 minnél többen letöltik mert ugye az van kiirva hogy magyar,és hát mit csinál a magyar lakosság 2/3mada? DOWNLOAD😄
gabe paul logan
Visszavonom, kis szarfej lefordította az elsõ 10 percet,ráadásul azt is félre... a többi már más nyelven van, mi a tökömnek rakja fel?

na te pöcs,én meg már láttam😊
torrent download😊
gabe paul logan
ja mostmá' fenn is van magyarszkíul is azon az oldalon amit elõbb írtam

http://www.opensubtitles.org/en/search/sublanguageid-all/idmovie-39167

lehet hogy szarakszik az oldal, próbálgassátok

gabe paul logan
opensubtitles.org -> itt több nyelven is van már felirat

Ryder7
nézz már kettõspontdédédédédédédé-re.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Ryder7
románia powaa😛

asszem megnézem román felirattal aztán megmondom a romántanárnõmnek, hogy tanulok románul, úgyis mindig mondja, hogy nem olvasunk semmit románul.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4