919
-
Szabi1991 #554 -
#553 Majd több sminket kapnak :) -
#552 Nem látszik?
Nézd már meg Diesel fejét az első részben :) -
#551 most miért akarod lezárni már ilyen hamar a sorozatot? tom, már 8 éves, de én simán elviselnék még vagy 3-4 részt belőle. és am mi a gond azzal, hogy az első rész előtt játszódjon? számit az valamennyit, ha úgyse látszik a szereplőkon? -
Bullitt #550 Nem érted. Már elkezdték az előkészületeket. Az első hétvégén 72 milliót hozott, ami így tavasszal rekord is volt. Paul Walker meg elmondta, hogy a siker miatt, már törik a fejüket az Universalnál a kövi részen. Mi meg itt elkezdtünk spekulálni, hogy mi lehetne a következő, véleményem szerint talán lezáró epizódban. -
petyke06 #549 csá all . már nem azééért dee ez lemerem fogadni hogy valami internetes forrás... ha kicsit mindenki gondolkozna ugyan már... most volt kb két hete a 4 premierje akkor hogy jönne már egyböl az öt... ezek az internetes források ..:D majd akkor szoljatok ha már télleg bejelentik rendesen hogy megjelenik az ötödik rész és hogy kik a fö szereplök addig meg szerintem ezeknek a dolgoknak ne higgyetek amiket neten olvastok :)
ez az én véleményem... egyébként a 4 rész (2) elég jo lett csak keveseltem benne a gyorsulást stb...
üdv ...:: Petyke ::... -
RYO21 #548 bakker ez így érthetetlen!!! -
#547 de ez sztem bukás lesz, mert az ilyen "na robbant a kassza, gyorsan csináljunk mégegyet" folytatások nem sülnek el jól!
Meg mi az h Domra koncentrálódna a film?? Akk mért Walker nyilatkozott a filmről és mért ő intézi Tyrese szereplését???
bár az tény h nekem ez volt az álmom mindig :D a 3 ász egy filmben :P -
Bullitt #546 Hülyeségnek tartom, hogy az 1. rész előtt játszódjon. Ez nem Star Wars, hogy az utolsó részek voltak legyártva előre. XD
Legyen egy rendes folytatás a Tokyo Driftből kiindulva, ami le is zárja az egész F&F-et, minden egyes szereplő felbukkanásával. Simán meg lehetne csinálni, ha kell írok én nekik egy értelmes sztorit is XD -
#545 hát lehet, hogy feltünik vagy 1-2 percbe mint Dom a TD-ben. vagy lehet, hogy az első rész előtt Dom nyomult egy keveset Romeal, hiszen nincs sehol se megemlitve hogy nem voltak együtt. Jó, hogy Rome az 2F2F-ben kérdezni Briant hogy Azért hagytad futni az a csávót? nem volt megemlitve, hogy Dom volt a csávó. -
RYO21 #544 próbáltam már és semmi. -
#543 Úgyanannak a néven kell szerepelnie a feliratnak és a filmnek és egy mappában kell lenniük pl halálos iram.avi, halálos iram.srt
Ha Dominicról fog szólni és az 1. rész előtt játszódik, hogy a fenébe kerül oda Tyrese? Ezt nem kéne eröltetni...ráadásul Európa?
AMúgy nem sikerült belinkelnem a videót valamé'
http://www.youtube.com/watch?v=UnKnmLRYLNU -
RYO21 #542 megvan az OPTiC verzió és letöltötem egy magyar feliratot, azokat most hogy kell egyberakni? -
#541 Mozis felirat nagyon tré lett.Túl van játszva az egész, túl "trendire" akarták csinálni.A házi fordítók jobbat csináltak, ezt komolyan mondom!
Han-nak én is örülök, Brian Tyler meg nagyon jó zenéket írt mind a két, izé három filmhez(1,TD,meg a mostani rész). -
#540 A hírek szerint a Universal producerei máris elkezdték a Halálos iramban 5 előkészületeit. Legalábbis az egyik főszereplő, Paul Walker határozottan megerősítette eme értesülést.
"A Halálos iramban 5 már túllépte a pletykálódás határát" - kezdte Walker. "Nemrég beszéltem a Universal fejeseivel, és már el is kezdték a következő epizód előkészületeit. Nagyon komolyan gondolják a dolgot, elég elszántnak tűnnek. Ráadásul már az is kiderült, hogy a történet ezúttal Európában játszódik majd."
A színész azt is elárulta, hogy Vin Diesel már le is szerződött az ötödik filmhez. Ráadásul Walker jelenleg komoly lobbit folytat azért, hogy a Halálosabb iramban mellette szereplő Tyrese Gibson is kapjon szerepet a következő epizódban. Walker kijelentéseit részben megerősíti a Los Angeles Times hasábjain megjelent Neil Moritz interjú, aki nem mellesleg az összes Halálos iramban film producere volt.
Moritz azonban megemlítette a nem mellékes tényt, miszerint jelen állás szerint csak és kizárólag Dominic figurájára koncentrálnának és az ötödik film az első rész előtt játszódna. -
#539 Amikor keresek valamit és segítséget kérek, hirtelen rögtön meg is van...
-
#538 Valaki nem tudja a szám címét, ami akkor játszódik mikor brian és dom befejezte a felkészülődést a film egyetlen versenyére...spanyol nyelvezetű szám és a kezdő sora ez "we still got love for the streets" -
#537 Ha mindenki a kákán is csomót keresne akkor a gyűrűk urát, star wars-t..stb se szerette volna senki.
Apropó én még + pontot adnék Hanért is,
amúgy mi bajotok a Tokyo driftel? Kb ugyanolyan film mint ez is, jó öreg "jó és a rossz küzdelme a szépségért" a téma a mesés keleten, szerintem a sztori is jól fel van építve és a párbeszédek is megállják a helyüket, sőt a soundtrack is nagyon jó és most nem csak a zenékről beszélek, hanem a score-ról.
Ez az újjabb F&F egy állandó témát dolgoz fel, a vérbosszút tulajdonképpen és kicsit beárnyékolja(jóértelemben) az 1. rész "barátok vagyunk-e" momentuma is.
Ugye nem győzöm hangoztatni Justin Lin remek munkát végzett mindkét film rendezésénél.
Amúgy nem értem én sem, miért akarjátok a szinkront annyira, hiszen először is Vin Diesel is itt van...meg amúgy is, mondjuk én alapból elítélem a szinkront, hiszen az eredeti gyenge utánzata lehet csak és általában nem adja vissza úgy az érzelmeket ahogy kellene. (vígjátékoknál persze csak a szinkron jöhet szóba)
én még Fenix sorait is nagyon bírtam a filmben, habár volt max 10 mondata...."I wrecked the car!....Now what?"
Amúgy én még nem láttam moziban, megint tele van a felirat olyan szlenggel, amit a magyarok soha nem is használnak, mint a többi F&F szinkronjai? -
#536 Max fanatikus autóbolond, de azért köszi:) -
#535 nem nyalok, de ilyen egy igazi kritikus -
#534 Megnéztem moziban is, gondoltam rittyentenek alá valami frappáns feliratot.Hát nem, elég gáz lett.F&F sosem a realisztikus dolgokra fókuszált, de nagy újdonság volt ezzel a versenyzősdivel.Aki reálisat szeretne, annak ott a Vanishing Point, Le Mans, az öreg Gone in 60 Sec., Nyerni Indianapolisban(imádom ezeket) stb...DE! ez csak szórakozás, szóval valamilyen szinten megbocsátható.Mi majom szakik (már ha lehet ilyet mondani) meg jót dumálunk a gagyin, kivesézzük a hihetetlen jelenségeket:D
Nekem ez a 4. (2.) rész érzelmi alapon nagyon bejött.Ahogy összefonódik az 1. résszel, az utalások, a Charger, Dom változatlan élete és világa.Szóval szeretem ezt a filmet, az összes gagyi ellenére, kellemeset csalódtam benne. -
csaba4444 #533 akkor pár oldalt ide is tucc belinkelni -
Bullitt #532 Olvasok. Sokat, neten. Csomó hírt találni, csak tudni kell, hol keressük. ;) -
#531 -
Szabi1991 #530 -
#529 -
#528 -
#527 Vin Diesel film szinkronnal?
Nooooormális? -
#526 honnan tudod, hogy miről fog szólni?
nyisztorobi: tiszta az eléggé, csak egyiket se kell szinkronnal nézni. a szinkrontól ne várd a megváltást. -
#525 Kár, hogy a Tokiói hajsza bele rondított, a Halálos Iramban részekbe :(
Ez még csak a 3.rész. Kb. még 5 hónap és szinkronos lesz :D -
nyisztorobi #524 egy picikét osze van kavarva...de talán a szinkronnal és ha lesz átvezetorész akkor megértsuk rendesen...én legalábbis nagyon remélem hogy kitisztul az egész szinkronnal :D -
Bullitt #523 Dobi fognak és Vin Diesel rendezte, igaz az arról fog szólni, hogy hogyan került át Tokióba Dom. -
#522 aztán kiadják az 5-ik rész ami az első után játszódik és ismét megkavarják a szart. -
#521 mintha ezt bevették volna miután Bilkinsék rájöttek h Dom oldalán áll! amúgy az elsőben Brian még nem volt fbi-os, ebben a részben lesz ügynök már! de sztem megint dobnak majd vmi átvezető kisfilmet a dvd-re :D legalább is remélem -
#520 én úgy tom ahogy nyisztorobi mondta, hogy ha jól teljesit akkor FBI-os lesz. -
csaba4444 #519 inkább ezta rendezőtől kérdezzétek meg ő tudja a leg jobban hajrá!!!!!!! -
Bullitt #518 Háát nem biztos. A mostaniban volt valami párbeszéd, ahol volt róla szó, hogy már az 1-ben is FBI-osként épült be, de jó isten tudja csak. Megkavarták az egészet rendesen. -
nyisztorobi #517 az elso rész ben nem fbi os csak sima beépitet rendor...csak fbi os akar lenni... -
Bullitt #516 Egyszerű. Dom felborult, de Brájen meg még ment a Suprával előre pár száz métert. Amíg ő megfordult és visszahajtott, Toretto "elbújt", majd amikor Brájen visszaért és kiszállt a verdából földre küldte és elkötötte a verdáját. Simán beadhat egy hihető sztorit és mivel rendőr, el is hiszik neki. Akarom mondani FBI-os. -
#515 Miért, a rendőrök honnan tudták volna, hogy el van törve a keze?