• Su0my
    Érdekes, Tisztelt Wanek Úr hogy elhagyta topicot és nem örökíti át ránk A Tudást

Az már nagyon a vége egy érvekkel nem rendelkező 'vitapartner' szereplésének, amikor 'majd egyszer megbeszéljük, de csak veled, mert veled látom csak értelmét ezért és ezért'...

Én kérek elnézést a párhuzamért, és hogy ide is beoffolom a politikát, de narancsszínű ellenzékbácsi ugyanezt csinálja, mindenre NEM, érzelmi dumák, csak azt nem mondja, mit kéne tenni, mi az, ami szerinte helyes. (másik oldal meg no comment...)

Szóval összegzésként: Tisztelt Wanek Úr, várjuk az összes Ön által megkérdőjelezett állításra a helyes választ, szeretném egy kicsit jobban megismerni a(z Ön) világ(á)nak a működését...

persze tudom, bocsi, hogy meg mertelek szólítani, szellemileg nem vagyok elég ehhez ... de akkor legalább érints meg a Felvilágosítás Kezével! Ohh és mellesleg csak 1 kérdés: ELTE-re jársz(ami alapból még nem AKKORA baj..)? Vagy most taposod az Általános 8. osztályát? Hatodjára? Alapvetően még evvel sem lenne baj, meg avval sem, hogy egyes esetekben a régi elméleteket szeretnéd vallani/vallod, de ezek is inkább csak kiollózott szavak, legalábbis szerintem nem egy jóltájékozott nézet elemei... Meg az sem baj, ha nem vagy tájékozott, de akkor ne Einstein-i magasságból nézz le ránk, ó gyarló emberekre, és ne okíts ki mindenkit, aki nem azt HISZI, amit te...

Ismét hadd kérjek elnézést, hogy kötözködő, primitív és egyéb, szellemi alsóbbrendűségemről tanúságot tevő magatartást gyakoroltam az irányodba. Legalább további szép estét hadd kívánjak. Üdv.