• Yoshimitsu
    #15
    Hát.:D Egy ilyen filmet bár 10 üveg sörrel, de hogy min 3 ne legyen bennem az kizárt, és akkor leülök megnézni és akkor jó. Meg esetleg teljesen tiszta fejjel nagyon beteges jókedvűen és akkor tetszik. Meg végülis ennek a kategóriának is megvan a helye a filmek között. Szóval lehet egy ilyen is jó vígjáték. És mivel amerikában az egész bolygóra készítik a filmet szarnak bele és csak is az ő világukat mutatják be.

    ÉS ilyen magyar vígjáték azért nincs, mert a magyar tinik nem szakközépben kezdik ezt, hanem 7.-es 8-adikos korukban már ba..nak orrba szájba. Aki meg nem arról nem érdemes ilyen filmet csinálni, csak szegény a valósággal ellentétesen lehet hogy egészségesen gondolkodik és éppen ezért kirekesztődik. Mert a csaj is szakközépben lerázza a sunyiba mondván: "Szűz pasival nem kezdek".
    Általánosban meg nem volta srácnak kedved dugogatni mert sörözött és cigizett meg gettózott a helyi sikátorokban. :D

    Na szóval csak annyi, hogy magyar szemmel nagyon kifacsart a dolog. Mert szerintem a magyar gimisek mondjuk úgy 10.-től már rég nem olyan gázak mint amerikában akár egy 20 éves f.szkalap. Mert ott aztán tényleg gyerekszámba veszik az embert 21 éves koráig papi mami pénzeli. Magyarhoznban meg nem szokás, ill az én tapasztalatom az, hogy azért itthon durvábbak az elvárások már gimis korszakban...