zLk#11
És ezzel azt akarod mondani hogy állatkínzó, és állatgyűlölő vagyok?:)
1., 2 kutyám is van.
2., Én egy kicsit másképp látom a dolgokat végzős orvostanhallgatóként. Nekem például nagyon szúrja a szememet amikor milliomosok szórják olyasmire a pénzt ami nem hogy fölösleges (-ne érts félre), de lehetne szebbre, jobbra költeni.
Többek között csak az orvostudományba annyi pénzt lehetne még belefejleszteni a különböző betegségek elleni harcra, kutatásokra, hogy iszonyat.
Az tény hogy sokan és egyre többen vagyunk, de ha egészségügyi probléma van valakinek a családjában, akkor mindenki azt szeretné, hogy minél gyorsabban meg lehessen gyógyitani az illető családtagot és nem pedig olyan választ kapni, hogy
"hát izé, itt magyarországon sajnos nem tudjuk kezelni ezt az x kórt, betegséget különböző okok miatt(legtöbbször pénz). Nagyon sajnáljuk. Németországba kéne...blabla" stb. De ez csak egy példa volt a millióból.
Vagy te hogy vélekedsz erről?
Sokszor elszomorít ennek a felgyorsult világnak az növekedő egoizmusa.
ps.: persze nem azt mondom, hogy egy átlagkeresetű embernek el kéne adományoznia a keresetét erre meg arra, hanem azt, hogy aki tényleg tud nélkülözni, az legalább ésszerűen és oda tegye azt, ahol embertársainak segíthet.