Hajléktalan macskákért harcol Steve Wozniak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Valószínû egyedül van, mint a kisujjam, szóval a pénz nem minden.."
Keszer hazasodott, ketszer valt el. Eredemes utannanezni a wikipedian. Egyebkent az apple-t akkor hagyta ott amikor osszetorte magat egy repulobalesetben es par evig nem emlekezett semmire. Azota helyrejott.
Keszer hazasodott, ketszer valt el. Eredemes utannanezni a wikipedian. Egyebkent az apple-t akkor hagyta ott amikor osszetorte magat egy repulobalesetben es par evig nem emlekezett semmire. Azota helyrejott.
De legalább nem kurvanagy jachtokra, meg kokóra költi a pénzét/idejét mint a legtöbb amerikai "híresség". Amúgymeg ha rendesen elolvasod a cikket, ott van hogy zenei fesztiválokat szervez, iskolákban tart elõadásokat. Ezeket gondolom nem macskáknak tartja...
Remélem mikor a munkából én is visszavonulok ez vagy ilyen lesz a legnagyobb gondom.
"A gazdagnak sok gondja van, a szegénynek csak egy..." <#hehe>#hehe>
Valószínû egyedül van, mint a kisujjam, szóval a pénz nem minden..
"..."hát izé, itt magyarországon sajnos nem tudjuk kezelni ezt az x kórt, betegséget különbözõ okok miatt(legtöbbször pénz). Nagyon sajnáljuk. Németországba kéne...blabla" stb. De ez csak egy példa volt a millióból.
Vagy te hogy vélekedsz errõl?"
Talán beszélj a gyógyszergyárakkal, akiknek az az érdekük, hogy minnél magasabb legyen a gyógyszerek ára, meg nem gyógyítani akarnak vele, hanem folyamatos kezelést elérni, hiszen nekik ez gazdaságilag jobb.
Vagy te hogy vélekedsz errõl?"
Talán beszélj a gyógyszergyárakkal, akiknek az az érdekük, hogy minnél magasabb legyen a gyógyszerek ára, meg nem gyógyítani akarnak vele, hanem folyamatos kezelést elérni, hiszen nekik ez gazdaságilag jobb.
Aranyos macskák! Sokszor jobban tudom sajnálni egy állat halálát mint egyes emberekét. Ez nincs véletlen 😉
AVIRA - \"More than security.\"
http://nol.hu/cikk/469025/
pont aktuális. De ez megint csak egy példa. És csak magyaro.
pont aktuális. De ez megint csak egy példa. És csak magyaro.
És ezzel azt akarod mondani hogy állatkínzó, és állatgyûlölõ vagyok?😊
1., 2 kutyám is van.
2., Én egy kicsit másképp látom a dolgokat végzõs orvostanhallgatóként. Nekem például nagyon szúrja a szememet amikor milliomosok szórják olyasmire a pénzt ami nem hogy fölösleges (-ne érts félre), de lehetne szebbre, jobbra költeni.
Többek között csak az orvostudományba annyi pénzt lehetne még belefejleszteni a különbözõ betegségek elleni harcra, kutatásokra, hogy iszonyat.
Az tény hogy sokan és egyre többen vagyunk, de ha egészségügyi probléma van valakinek a családjában, akkor mindenki azt szeretné, hogy minél gyorsabban meg lehessen gyógyitani az illetõ családtagot és nem pedig olyan választ kapni, hogy
"hát izé, itt magyarországon sajnos nem tudjuk kezelni ezt az x kórt, betegséget különbözõ okok miatt(legtöbbször pénz). Nagyon sajnáljuk. Németországba kéne...blabla" stb. De ez csak egy példa volt a millióból.
Vagy te hogy vélekedsz errõl?
Sokszor elszomorít ennek a felgyorsult világnak az növekedõ egoizmusa.
ps.: persze nem azt mondom, hogy egy átlagkeresetû embernek el kéne adományoznia a keresetét erre meg arra, hanem azt, hogy aki tényleg tud nélkülözni, az legalább ésszerûen és oda tegye azt, ahol embertársainak segíthet.
1., 2 kutyám is van.
2., Én egy kicsit másképp látom a dolgokat végzõs orvostanhallgatóként. Nekem például nagyon szúrja a szememet amikor milliomosok szórják olyasmire a pénzt ami nem hogy fölösleges (-ne érts félre), de lehetne szebbre, jobbra költeni.
Többek között csak az orvostudományba annyi pénzt lehetne még belefejleszteni a különbözõ betegségek elleni harcra, kutatásokra, hogy iszonyat.
Az tény hogy sokan és egyre többen vagyunk, de ha egészségügyi probléma van valakinek a családjában, akkor mindenki azt szeretné, hogy minél gyorsabban meg lehessen gyógyitani az illetõ családtagot és nem pedig olyan választ kapni, hogy
"hát izé, itt magyarországon sajnos nem tudjuk kezelni ezt az x kórt, betegséget különbözõ okok miatt(legtöbbször pénz). Nagyon sajnáljuk. Németországba kéne...blabla" stb. De ez csak egy példa volt a millióból.
Vagy te hogy vélekedsz errõl?
Sokszor elszomorít ennek a felgyorsult világnak az növekedõ egoizmusa.
ps.: persze nem azt mondom, hogy egy átlagkeresetû embernek el kéne adományoznia a keresetét erre meg arra, hanem azt, hogy aki tényleg tud nélkülözni, az legalább ésszerûen és oda tegye azt, ahol embertársainak segíthet.
LOL geci, ezt is elbaszom..szóval, érte nem harcol senki <#vigyor2>#vigyor2>
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
haxor is hajléktalan (most tudtam meg), éste nem harcol senki? <#kuss>#kuss><#nevetes1>#nevetes1><#hehe>#hehe>
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Legyél te is multimilliomos és akkor arra költheted majd a pénzed amire csak akarod.
london macskáktól túlnépesedett kerületeiben gyûjtik a macskákat, aztán ivartalanítva visszapakolják õket az utcára. a hyde park környékén pl vannak olyan kis védett zugok, kerítéssel körülvéve, ahova csak a macskák tudnak bemenni így háborítatlanul élnek (legtöbbjük ott is ivartalanítva). a helyiek tömik õket kajával, mert idegenforgalmi látványosság, hogy tele a királyi park dagadt és jókedvû macskákkal..
\"The voices are back... Excellent.\"
Például adhatna nekem egy kicsit. 😊
Amugy meg állatok többet érnek mint némelyik ember. Ha, én lennék gazdag, én is inkább állatokra költeném, állatkorházat épittetnék, menhelyeket. Embereknek meg fityiszt! Úgyis túlnépesedünk a földön.
És amugy meg pont azok a legnagyobb állatkínzók, állatellenesek, akik azt mondják: "semmi bajom az állatokkat".
Amugy meg állatok többet érnek mint némelyik ember. Ha, én lennék gazdag, én is inkább állatokra költeném, állatkorházat épittetnék, menhelyeket. Embereknek meg fityiszt! Úgyis túlnépesedünk a földön.
És amugy meg pont azok a legnagyobb állatkínzók, állatellenesek, akik azt mondják: "semmi bajom az állatokkat".
cica 😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Semmi bajom az állatokkal, de ne ilyenbe fektesse már be a pénzét...
Hány olyan kórház, olyan gyerek van a földön akinek szüksége lett volna arra a pénzre!
Hány olyan kórház, olyan gyerek van a földön akinek szüksége lett volna arra a pénzre!