Az RTL Klub-on
  • ancsie18
    #65
    És egyébként is. Lehet velem van a baj, de nekem nagyon fájdalmas volt kiszakadni a mesevilágból, ahol ilyesmi nem létezett, és rájönni, anyu meg apu mit csinálnak. Szerintem igenis, amíg csak lehet, hagyjuk meg a gyerekeket gyerekeknek, és ha 8-9 évesen érdekli őket a dolog, magyarázza el nekik a szülő, aki ismeri a saját gyerekét, és tudja, hogyan tudja feldoglozni a dolgokat, milyen ütemben adagolja neki az infókat, ne pedig a tv tolja az 5-6 éves gyerek képébe premier plan az ilyesmit.

    Ti, akik itt védiktek a szexet a tv-ben, hogy miért ne lehetne, azért valószínűleg már elég idősek vagytok ahhoz, hogy ilyesmit nézzetek. Valószínűleg nem is vetitek meg az ilyesmit. Ezért érthető, hogy szívesen látnátok ilyesmit gyakrabban a tv-ben. De azért gyermekként ti sem olyan reklámokon nőttetek fel, amik most mennek. Szerintem egyszerűen undorító, ami ma média címen megy.
    Másrészt pedig: más dolog az, hogy tudja a gyerek, hogy mennek a dolgok, és teljesen más, ha a tv élesben megmutatja neki. Egy gyermek világa teljesen más, ő még ha tudja is, egyáltalán nem ilyennek képzeli el.
    És azért azt se felejtsük el, hogy mennyire torz képet adnak ezek a filmek/reklámok+az internet a szexualitásról. És még csodálkozunk, ha a férfiak egy darab húsként kezelik a nőket. Itt a fórumon is (pl. PB fórum) hogy beszélnek már róluk... De meg... aztán meg? Arról már nem szól a "fáma". Mert a filmek teljesen azt a téves képzetet keltik bennük, hogy megkapjuk amit akarunk (merthogy férfiak vagyunk), aztán majd lesz ami lesz. Közben a felének barátnője/felesége van otthon. Ez egyáltalán nincs így jól szerintem, és a világ egyre jobban efelé tendál.