Régen sokat lógtunk együtt, mára eltávolodtunk, van visszaút?
-
Dodo55 #45 Nekem 1 hugom van, 1.5 évvel fiatalabb nálam.
Mióta tud beszélni, azóta mindig is voltak veszekedéseink, de azért úgy megvoltunk.
Pár éve viszont nagyon ellenem fordult, de szinte már nevetséges szinten.
Mindenre, ami nekem tetszik, azt mondja, hogy szar, mindenre, amit csinálok azt mondja, hogy hülyeség, stb...
De teljesen egyértelmű, hogy direkt, mondok egy példát. Számítógépet elég sokat használom, eléggé értek hozzá. Ő természetesen leszarozza, azt a látszatot próbálja kelteni, hogy utálja. Bezzeg amikor azon veszekednek anyukámmal, hogy ki üjön a másik géphez... Meg valamelyik reggel arra ébredtem, hogy Heroes II-zött! Fél napig eljátszogatott vele. Meg amikor jó kedve van, Counter-Strike-ozni akar velem :D
Ez csak az egyik része a dolognak.
A másik, hogy nem veszi észre, hogy én nem akarok neki ártani. Mostanában elég durva dolgokat enged meg magának, de én nem akarom bántani, és abból is elég komoly környezeti károk szoktak keletkezni, ha simán megvédem magam, ha nekem jön, úgyhogy sokszor azt se teszem, úgy se tud semmi kárt tenni bennem :) Mert legutóbb amikor csak magam elé tettem a kezemet, a következő ütést az asztalom kapta, és 300 cd repült neki a falnak... Persze volt már, hogy elszaladt a kezem, akkor általában sírás volt a vége, meg egyszer lakásból kizárás a szüleim részéről, de az már régen volt :D
Mostanában inkább már csak orditozik, meg sérteget, de már azt se, kicsit felvilágosítottam a múltkor, hogy nem lesz jó neki, ha eljár a szám 1-2 dologról. Talán végre felfogta, hogy nem akarok neki rosszat.
Bár lehet nem úgy kéne vele néha beszélnem, mint G-Man Gordon Freemannel, de egyelőre a jövőbeni terveimet kockáztatná, ha nyíltan elmondanám neki, hogy miket tudok, és mik is a céljaim, ezért kénytelen vagyok csak célozgatni 1-2 dologgal kapcsolatban...
Amúgy sok esetben jól elvoltunk egymással, szóval kijövünk mi, csak ő valamiért nagyon velem ellenkező akar lenni.