★ נáтéкσк нαηgυℓαтα ★
  • Dj Xyberpunk
    Nem tudom felfogni, hogy miért nincs az új játékoknak hangulata.. Jönnek a csili-vili szépségek, de mellette 5 percig játszom vele (jobb esetben 2 napig), jaj igen, aha-jó-szép, elfut a gépemen ,és ennyi.. Nem tudom, hogy emlékeztek az ősi játékokra, Diablo 1-2, Dune, Prince of Persia, Total Destruction, KKND, Thief, Unreal 1!Alone in the Dark...stb.. Szinte havonta jöttek olyan gamék, amikkel elvoltam néha fél évig is....

De elmúlt pár évben kevés játékot tudok mondani, ami tényleg eredeti volt, és szinte benne éreztem magam a játékban, és grafikailag is ott a szeren... pl.: Half-Life 2, F.E.A.R., Far Cry, Max Payne (2), Dark Messiah of Might and Magic... De a mostani játékok nagyrészének a hangulata egyenlő a nullával Nem is tudom mitől lesz egy játéknak hangulata, lehet az egyedi grafikai megvalósítás, vagy vmi különleges a játékban?

Őszintén szólva pl. az NFS szériából a legjobban az NFS 2 Special Edition-nel játszottam a legtöbbet Kb 1.5évet , de azóta csak húzzák le az egyre szebb-és-csillogóbb bőrt a szériáról, csak azt nem veszik észre, hogy a grafika szépülésével egyre jobban csökken a játék (nem csak ennek a játéknak a) hangulata, és sajnos ez a szomorú....

Neked mi volt anno a leghangulatosabb játékod, élményed? Mi a véleményed erről az egész hangulat témáról? Legyen Amiga, vagy PC-s játék :-) Jöhetnek képek is :-)