1743
★ נáтéкσк нαηgυℓαтα ★
  • Dj Xyberpunk
    Nagyon LOL volt a játék :)

• Rage47
    juj de jók voltak azok is:D voltam vagy 8 éves nem is tudom :))
    emléxek 2 uzival lehetett menni SW-ban:D
  • Dj Xyberpunk
    jaja. Valaki emléxik a Redneck Rampage-re?:)

Duke Nukem engine :)

Vagy hogy mást ne említsek : Shadow Warrior ?:D
  • Dj Xyberpunk
    hangulat kell, nem játékélmény:) DE a Wii mozgásérzékelős cuccosa se egy rossz dolog, újítás! :-)
  • kakaoskalacs
    játékélmény kell? VEgyél Ds Lite-ot vagy Nintendo Wii-t
  • Pretorian
    Flashback is odavágott anno...ezek a platformerek/izometrikus stratégiák a '90-es években élték a reneszánszukat...aztán jött a 3D, és a hangulat/játékélmény itta meg a levét az egésznek...
  • Dj Xyberpunk
    én még a fifa 98-at toltam sokáig, emléxem anno azért is vettem saját pc-t:))
  • Dj Xyberpunk
    OMG, totális egy véleményen vagyunk. Turok 1 is milyen szép volt.... Meg abból az időből a carmageddon.... ááááá, meghalok, csak a szívem fájdul :-(( Mostani szemmel hullafos a grafika, de maga az élmény... felbecsülehetlen..

Turok 1:

KB. a COD4 demo 5 percig volt fenn, alig látni már valamit a sok effekttől....

MOHA dettó, ugra bugra árkád fost csináltak belőle.
  • Dj Xyberpunk
  • vmvr
    fifa 2002, huhh mennyit nyomtam azt, nem bírtam megunni:)
  • blackgamer
    a mai játékok mind gagyik, új MOHAA-nak és COD-nak a demóját se volt kedvem feltenni, Half Life-nak a videóit se nézem végig, új Turok is szar lesz, NFS-el már rég szakítottam, szal én se találom hangulatosnak a mai játékokat, de lehet hogy én változtam
    de én a filmekkel is így vagyok, tucatszám szedem de nincs nézhető közte
    zenei téren dettó...
    lehet hogy öregszünk és már nem nekünk szólnak ezek a cuccok hanem a mai tizenéveseknek
  • Dj Xyberpunk
    Ja, meg emléxel a theme hospitalra?! wáááááá meghalok, mekkora hangulata volt :(

• Dj Xyberpunk
    úúrrristen, ne is mondd:( mindjárt sírok:))
  • Balidani
    Roller Coaster Tycoon első része
    3szor végigvittem, összesen kb 5 évet játszottam vele.
    Legutoljára most nyáron vettem elő.
  • Bucser
    Pitfall...

Bazz de rég volt...
  • Dj Xyberpunk
    lol :-) 24 vagyok, annyira még nem szar a helyzet :)
  • Dj Xyberpunk
    úú, ne is mondd, én még anno enterprise 128-on toltam :-)) Nagyon király volt :)
  • Pretorian
    Impossible Mission PC-re, van már vagy 15 éve. '92 vége, '93 eleje.
  • REALista
    egyszerüen csak öregszel...:)
  • Dj Xyberpunk
    Nem tudom felfogni, hogy miért nincs az új játékoknak hangulata.. Jönnek a csili-vili szépségek, de mellette 5 percig játszom vele (jobb esetben 2 napig), jaj igen, aha-jó-szép, elfut a gépemen ,és ennyi.. Nem tudom, hogy emlékeztek az ősi játékokra, Diablo 1-2, Dune, Prince of Persia, Total Destruction, KKND, Thief, Unreal 1!Alone in the Dark...stb.. Szinte havonta jöttek olyan gamék, amikkel elvoltam néha fél évig is....

De elmúlt pár évben kevés játékot tudok mondani, ami tényleg eredeti volt, és szinte benne éreztem magam a játékban, és grafikailag is ott a szeren... pl.: Half-Life 2, F.E.A.R., Far Cry, Max Payne (2), Dark Messiah of Might and Magic... De a mostani játékok nagyrészének a hangulata egyenlő a nullával Nem is tudom mitől lesz egy játéknak hangulata, lehet az egyedi grafikai megvalósítás, vagy vmi különleges a játékban?

Őszintén szólva pl. az NFS szériából a legjobban az NFS 2 Special Edition-nel játszottam a legtöbbet Kb 1.5évet , de azóta csak húzzák le az egyre szebb-és-csillogóbb bőrt a szériáról, csak azt nem veszik észre, hogy a grafika szépülésével egyre jobban csökken a játék (nem csak ennek a játéknak a) hangulata, és sajnos ez a szomorú....

Neked mi volt anno a leghangulatosabb játékod, élményed? Mi a véleményed erről az egész hangulat témáról? Legyen Amiga, vagy PC-s játék :-) Jöhetnek képek is :-)