• Pretorian
    Nem akarok senkit sem megsérteni, de ez a játék nálam 5/10. Single playerben legalábbis, multit nem próbáltam. A sztori unalmas, az ijesztőnek szánt jelenetek nemhogy nem ijesztőek, de nevetségesek, a fizika nulla, a vér ocsmány, és ez a vizuális megvalósitás egészére igaz. A tűz esetében figyelhető meg egyértelműen a vizuális visszalépés az előző részhez képest.
    Komolyan mondom, az első F.E.A.R. ennél a játéknál sokkal szebb volt. Cserébe viszont alacsony a gépigény, és teljesen dinamikusan fut belépőszintű masinákon is.

A fegyverek hangja végre erőteljesebb lett, most már nem érzem úgy, hogy játékfegyverekkel lövöldözök, mint anno az első rész esetében.
    A fedezékrendszert viszont nagyon elkúrták, a legtöbb felboritható tárgy mellkastól felfelé semmit sem véd. Bár amúgy is felesleges "fedezékbe" bújni, mivel a slomo bakapcsolása után simán darabokra szedünk bárkit pik-pak még hardon is.

A "Fear-hangulat" nekem sosem volt meg, eddig nem sikerült félnem egyik Fear-játékban sem, bár ez inkább annak tudható be, hogy nem jön be a setting. Engem igazából az AI és a tűzharcok érdekeltek volna, de mivel túlságosan könnyű a játék, ezért csináljon akármit az AI erről nincs értelme beszélni.