F.E.A.R. 2: Project Origin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Az 1 és a 2 között is jól jöttek a kiegek, hangulatosra sikeredtek.<#smile>#smile> Fõleg a Perseus, a 4. fejezettõl.Bár sokakat elriasztott a lehanyatlott grafika.
Qwerty4
Inkább fektessék csak az összes energiájukat egy jól felépített izgalmas 3. részbe és tegyék fel vele a pontot az i-re.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
2)Van jelentõsége, mert több mint valószínû, hogy így készítették elõ Paxton Fettel visszatérését a 3. részbe. Márpedig akkor valószínû õ lesz a legfõbb ellenség.
Bár eddig végig Alma volt az elsõ számú parafaktor,lehet hogy Fettel átveszi tõle a stafétabotot, de sztem biztos hogy hallunk még róla.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Amúgy jó játék volt, egy kicsit más hangulatú mint az elsõ és kiegjei, de élvezhetõ volt és minõségi FPS az biztos.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És lenne két kérdésem is, akik jobban benne vannak a F.E.A.R. világában biztos tudják:
1.) Mennyire volt sikeres a 2. rész üzeletileg?
2.) A Reborn DLC a történethez kapcsolódik vagy csak egy szimpla akció a F.E.A.R. univerzumban?
És utolsó sorban gratula a Monolithnak, csak jó játékokat tudnak kiadni a keezük közül, én amelyikkel idáig toltam mindegyik kiváló volt!<#worship>#worship>
Qwerty4
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Qwerty4
Qwerty4
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Elég gyengén indult a játék, de talán lesznek még ilyen jó részek, mint ez is.<#smile>#smile>
Qwerty4
<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
A K-lte-ot többzsör felraktam, de valamiért mindig olyan furcsának tûnt ahogy múködnek vele a webvideók.Úgyhogy végül mindig visszakerült az ACE Mega és csak Monolith termékek játszásánál került letörlésre vagy részben kiiktatásra.
Qwerty4
K-lite codec csomagot érdemes használni, az semmibe sem kavar be.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Korábbi F.E.A.R. játékoknál az ACE Mega Dashboardban a Codecs részt kiiktattam és akkor elindultak rendesen.
A 2-õt úgy látszik az egész ACE Mega zavarta.Miután eltûntettem a géprõl volt hang a játékban.<#smile>#smile>
Qwerty4
ACE Mega is ki van iktatva.
Qwerty4
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Most kipróbálom, amit mondtattok.<#wink>#wink>
Qwerty4
wolfenstein-nél bejött...
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Vezérlõpult -> Hangok és audioeszközök -> Hardver -> Tulajdonságok -> Alul letiltani...
Fórumon írták (nem magyaron), de ugyanez volt a probléma, próbáld ki hátha...
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Csak safemode-ban indul el és hang nélkül.Normál módban egybõl kilép, ezzel a szokásos windows-vacakkal:
Valami ötlet?
Qwerty4
dugnám
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
A türelem F.e.a.r.-t terem. <#papakacsint>#papakacsint>
Miután végigrohantam kétszer is a F.E.A.R. 1-en és kiegjein, most folytatom a 2-vel és a nemrég kidobott DLC-vel.
Remélem izgalmas és technikailag problémamentes lesz.Ámen.<#smile>#smile>
Ja és qrva unalmas a hosszú telepítési idõ, már ezért se szeretem annyira az új gammákat. <#levele>#levele>
Qwerty4
Next PC upgrade: 2022
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Hupisárga gõzöm sincs hogy lehet aktiválni a magyar feliratot, nekem eredeti a játék és steam-es, tehát más verziókkal nem foglalkozom.
2. Csak sejtettem az elõzõ epizód alapján, hogy van benne magyar felirat
3. A plugin csak egy gyorsan elérhetõ eszköz volt, a mondandómnak nem ez volt a lényege
4. Inkább azt mondd meg - ha ilyen okos vagy -, hogyan lehet aktiválni a magyar feliratozást, ha nem a steam-rõl van letöltve/megvásárolva a játék, hanem "okosított" verzióról van szó?
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
A Reborn SKIDROW release-t telepítettem.
A telepítéskor arra kell vigyázni, hogy a DIE verziónak nincs nyoma a registry-ben (hacsaknem a magyar feliratosra állítás miatt van ott egy bejegyzés), ezért automatikusan a "c:\program files\fear 2 project origin" mappába akarja magát telepíteni.
Természetesen ez csak akkor jó nekünk, ha tényleg oda lett telepítve a Project Origin. A DIE verzióval ez nem biztos, hogy így történt, ezért a telepítõ tallózójával meg kell adni a helyes telepítési mappát.
De még ekkor is kell vigyázni, mert a path-hoz automatikusan újra hozzáadja még a Project Origin alkönyvtárat - ezt törölni kell a végérõl.
Na akkor az én kérdésem:
Elöljáróban: én hobby játékmagyarítással foglalkozom - már amikor van rá idõm -, ezért "ilyen" szemmel kezdtem vizsgálni a játékot.
Van egy TC beépülõ pluginom, ami számtalan játék konténerfájljába biztosít betekintést (gaup.wcx). Ismeri az összes FEAR játék arch fájljait is.
Ezt találtam a Reborn DLC egyik ilyen konténerében:
Maga az alapjáték (Project Origin) magyarra van állítva, de az nincs hatással a Reborn-ra.
Kérdés:
Rájött már valaki, hogy lehet aktiválni a Reborn magyar feliratozását a Project Origin-hez hasonlóan? (már ha lehetséges...)
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Hogy miért? Mert a végén Fettel a testvérének nevezi, és mikor leveszi a sityakját tök hasonlít Fettelre.
Szal a Fear 1 fõhõsével, akit mi alakítottunk, nem tudjuk mi történt és elképzelhetõ, hogy mondjuk törölve lettek az emlékei és replika egység lett belõle gyártva. Mi másért képes arra, amire az 1-ben levõ fõhõs volt?
Ha ez így van, akkor érthetõ Fettel választása is, hiszen õ is Alma gyereke, így genetikailag nagyjából azonosak, tehát újra tud születni a testében. Ez viszont nem 100%, csak tipp.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Csak legyen benne brutál rombolhatóság majd!
Ezután kiadta a parancsot hogy forduljunk a társaink ellen és nyírjuk ki õket - fõleg az osztagvezetõt - hogy más ne irányíthasson minket csak õ. Nincs választásunk úgyhogy hidegre tesszük délceg barátainkat úgyhogy ezután nemcsak az ATC meg az EPA hanem õk is az ellenségeink lesznek.
Úgyhogy végiggázolunk rajtuk hogy elérjünk Paxton feltételezett tartózkodási helyéhez. Almának nagyon nincs ínyére ez az akció, úgyhogy közben végig azon mesterkedik hogy megállítson minket. Különbözõ akadályokat gördít elénk és közben nagyon csúnyán néz... És ez az ami nem világos hogy miért.
Végül elérjük a célt. Odaérünk Fettelhez, aki barátságos egy vállveregetéssel díjazza 3 órányi szenvedésünket és röhögve ujjászületik a testünkben.
Egyszóval a drágajó Foxtrot 813-nak havaztak, mivel Fettel õt választotta hogy a testében nyerjen életet, és a végén a pszihés energiája beleszáll Foxtrotba, ezzel az õ életének gondolom annyi, mivel két dudás nem fér meg egy csárdában ahogy a mondás is tartja... egyszóval kaptunk egy csöppet lájtos, de szódával fogyasztható sztorit és kb. 3 óra non-stop lövöldét.
Meg azt mondták a fejlesztõk, hogy ez a katona is képes mindarra, amire az elõdei voltak, vagyis Mr. Anonimus és Becket, de ez tiszta vicc, hiszen ilyen replikák százait küldtük a padlóra az elõzõ részekben megerõltetés nélkül, most meg kiderül, hogy õk is tudják mindazt amit mi. Akkor sztem nehezebb ellenfeleknek kellett volna lenniük. Vagy esetleg akkor ez egy nagyon felturbósított replika? Mert mást nem tok elképzelni.
Nem világos annyira a sztori mert az elején járok, de akkor most nem Alma ellenségei vagyunk, hanem a csicskái, vagy mi? Mert akkor most ezek szerint teljesen átkerültünk az ellenkezõ oldalra. Az 1. részben kinyírtuk Fettel-t, most meg azon igyekszünk hogy újra tudjon születni? Mert ez a szitu most.