Szerintem semmi gond nincs a cikkel, végülis csak tényeket közöl, csak a szaksajtóval ellentétben inkább pozitívan próbál hozzáállni a dolgokhoz,és én ebben nem látok semmi kivetnivalót. A grafika már-már tényleg nevetséges, viszont maga a játékmenet merőben megváltozott a 07-hez képest. Nem mondom, hogy változatosabb, mint a PES, mivel ahhoz valószínűleg az egészet át kéne írni, de az előző résznél sokkal élvezetesebb lett. A 07-el kb 1 vagy 2 hetet "bírtam", ezzel a megjelenése óta tolom (persze csak a menedzser módban, nincs annál jobb feeling, mint egy másodosztályú klubbal feljutni az élvonalba, onnan meg a BL-ben indulni - a licencek sokat dobnak ugye a játékon -). Ugyanakkor valószínű, 1-2 héten belül, amint megjelenik a 2008-as Pro Evo, vélhetően megint azzal fogok játszani éjjel-nappal, ugyanis a KONAMI játéka szinte megunhatatlan. Multiban (offline, haverok ellen) a mai napig toljuk a PES6-ot, és még most se unom. Visszatérve még erre a játékra, ha ezt kapjuk a 07 helyett, valószínűleg mindenki meg lenne elégedve, dehát sajnos ez van. A 07 nekem megvan eredetiben, de ezt a játékot nem fogom megvenni, mert egyszerűen nem éri meg (és nagyon remélem hogy esni fognak az eladások, hátha akkor majd észbekap az EA, hogy itt az ideje nagyot újítani, kicsit több energiát beleölni a játékba). Ugyanakkor amennyiben a PES-t ellátják egy jobb online résszel, biztosan beruházok rá.