• scorpeeon
    Hihetetlenül szánalmas a játék, és a cikk telis-tele van gigantikus ökörségekkel. "végre egy vállalható focis játék"? "foci szimulátor"? "ha leülünk a játék elé, nem kelünk fel fél óra múlva"? Biztosan egy játékról beszélünk? A FIFA fociszimulátor? Amikor scriptek irányítják az egész játékot? Vállalható focis játék? Ez?? Nem kelünk fel fél óra múlva? Én fél perc múlva sikítva léptem ki és uninstalláltam az egész sz@rt. Annyira kegyetlenül sz@r játék, hogy ez még a sávszélességet sem éri meg, ha letöltöd. A grafika nemhogy nem szebb, de szarabb, mint jópár éve akármelyik FIFA (ami nem kis szó, mert mindig is egy fos volt), a 2002-es színvonalt nem üti meg.

"A fejlesztők mentségére legyen mondva, hogy a játék nem a lustaság miatt olyan amilyen PC-n: a piac egyszerűen még nem elég fejlett, a játékosok elhanyagolható része rendelkezik olyan asztali számítógéppel, amin elfutna a konzolos FIFA. Ez az érv védhető, hiszen nap mint nap látja az ember, hogy a felhasználók a játékok hatalmas erőforrás igényeire panaszkodnak. El lehet képzelni, hogy egy Xbox 360-t teljesen kihasználó FIFA hogyan futna egy átlagos PC-n. A válasz egyszerű és tömör: sehogy. "

Ha a cikk írója ismeri a PES 2008-at, akkor mégis hogy a francba írhat le egy ilyen egetrengető baromságot? A PC nem elég fejlett, mi? Ezt a szánalmas indokot az EA mondta. Tessék csak megnézni a PES-t. Hogy néz ki? A fifához képest már-már fotorealisztikus. Brutális gép kell hozzá? Egy közepes gépen elsuhan maximum grafikán, és egy gyengébb gépen is gyönyörűen elfut, alacsonyabb beállításokkal. Egyébként meg a mai átlaggépen közel elfut ugyanúgy egy játék, mint azon a szaros x360-on, egy kicsit is jobbfajta gépen pedig többszörösen szebb lehetne, mint azon.
    Egészen egyszerűen röhej, hogy egy ilyen szart hogyan kiadni, hogyan lehet ajánlani másnak, hogyan lehet dicsérni bármiben is? Azoknak, akik ilyen játékot adnak ma ki, a kezét-lábát eltörném legszívesebben. Komolyan mondom, hogy törvényben büntetni kéne azt, aki ilyet kiad, meg azt is aki megveszi. Ne vegye meg senki ezt a fostalicskát, vegyen mindenki PES-t, hogy az EA ráeszméljen, hogy azzal, hogy a 07-et a főmenüben és az ikonban átírja 08-ra, és a grafikát mégjobban lebutítja, még nem csinált új játékot! Kívánom, hogy bukjon meg ez a sz@r az összes eladási listán amennyire csak lehet.