• Cay
    "Igen tudom, mindenki hülye, csak te vagy repülő..." Én ott arról beszéltem te nagyon te, (nemtom mit lovagolsz a tömörítésen, ez a kijelentés egyáltalán nem arról szólt) hogy ha ennyivel okosabb vagy a Sonynál, akkor mondjuk alapíthatnál egy céget Sany néven és kirakhatnád a "Tömörítés 4ever" logot. Ha Sonynál kitalálják a Blu-ray technológiát, (mint egy alternatívát a tömörítés helyett) ami nem kis teljesítmény szerintem, akkor csak azt használják ki nem? Nem lusták tömöríteni, csak egyszerűen kihúzták megukat ez alól a BD megteremtésével. Nincsenek rákényszerítve (mint más platformok) a tömörítésre. Megán ügy hogy ez neked nem tetszik, meg papolhatsz itt a tömörítésről. Itt két nézet ütközik: az egyik a tömörítés, tehát nem kell új adathordozó, a másik pedig az új, egyre nagyobb kapacitású tároló technológiák kifejlesztése. És itt jön képbe az a kijelentésem, hogy: "annak aki nem érti meg, hiába magyarázom, hogy az ég kék...". Mert aki az első álláspont mellett van, annak hiába magyarázom a másikat. Ez olyan mint a politika. Egy fideszes hiába magyarázza az mszp-snek, hogy amaz milyen jó... Remélem akkor így mostmár lezárhatjuk ezt az értelmetlen civakodást.