BlackRose#7
Mennyire kénnyű az ilyen dumát elhitetni az emberekkel, a baj csak ott van, hogy ha fejlesztő vagy akkor tudod, hogy ennek semmi köze az igazsághoz. Mond nekem, milyen kommunikációs protokolokat használ egy böngésző (legyen az akár IE, akár Firefox vagy xyz), amely nincs dokumentálva. Ha ezt megteszed, igérem a gép az aláírásomból a tiéd :)
A monopólhelyzet esetleg abban nyilvánúlt meg, hogy a Microsoft az IE-t a Windows hátán dobta a piacra. Na de most mond el nekem, hogyan tehette volna ezt másképpen. Egyetlen módszer az lenne, ha a Microsoft csak OS-t fejlesztene. Na most persze az kéárdés, hogy mi az amit OS-nek nevezünk, ha egy shell lehet az OS része akkor miért ne lehetne egy böngésző is? Szóval ezek nagyon szürke területek, itt se nekem, se neked, se Pistának... senkinek sincs igaza, az a baj amikor valaki kizárólagosan magához ragadja az "igazat" és ezt a nézőpontot erőszakkal lenyomja mindenkinek a torkán. Na ezt a Microsoft nem teheti mert nem tart a kezében puskát és nem működtet börtönöket sem... ha az igazi hibást keresed, akkor azt kersd akinek puska van a kezében és börtöncellákat működtet, mert csak ez kényszeríthet valakit valamire. Ha a Microsoft csinált piszkos munkát (biztos, hogy igen) akkor azt annak köszönhetjük, hogy valaki biztosította neki a feltételeket erre az adófizetők pénzén. Kígyók és cápák között csak akkor maradhatsz fenn ha te is kígyó vagy cápa vagy, ez itt a válasz a kérdésre.