USA - 2012-ig felügyelnék a Microsoftot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Blackmail the Universe
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
Nem azt mondta, hogy nincs dokumentlva (vagyis szvsz nem erre gondolt), hanem azt, hogy nem adja ki a dokumentaciot. AMi jelentos kulonbseg... (amuyg nemt'om, h kiadja-e, vagy nem-e, nem akarok ilyen vitaba belefolyni, csak ne ertsuk felre egymast...)
Mafia 2 fan oldalam: http://mafia2hq.extra.hu
Ezzel nem azt akartam mondani, hogy tudok jobbat. 😞
Blackmail the Universe
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
Blackmail the Universe
Szerintem amúgy az MSnek az lenne a legegyszerûbb megoldása, hogy oké, Winfos Vienna, neszeneked köcs*g ügyvédbagázs, olyan telepítõt csinálnak, ilyen Linuxfélét, ahol egy alap oprendszer installálása után weben keresztül (elején no böngészõ, csak egy keretprogramot indít el a win telepítõ) kiválasztható lenne, mit akar telepíteni a felhasználó (kis leírás, demo képek etc)..
Anyám ügyvéd, utálom is mint a xart, de azért nem mind1ik ügyvéd az a szemétk*csög, aminek be vannak állítva. az igaz, hogy a 70%uk az és hogy az 'igazságszolgáltatás' keretein belül mocskos nagy rablások folynak, de azért van ellenpélda is. Mindenesetre ebben az esetben egyetértek a lenti hozzászólóval, nonproduktív állásokon keresztüli pénzelszívásról van szó, hogy a sok büdös képzetlen bölcsész szegény éhen ne haljon... Közgazdászokról rosszat nem szeretek mondani (még, ha BME-re is járok<#awink>#awink>), nekik igen is fontos szerepük van. A MS-t meg igenis kell visszafogni és igenis kell felügyelni, de nem ilyen xar indokokkal. Szemükbe kell mondani: fiaim, 'demokrácia van', félünk tõletek, kis helyen csoportosul sok pénz, pénz=hatalom, monopolhelyzetetek van, ugyan hadd féjjünk már tõletek. Ennyi.
Blackmail the Universe
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Hmm és mennyi gari van még a gépre ? 😛 ha GTS helyett GTX lenne benne, akkor jobban motiválna 😉
A monopólhelyzet esetleg abban nyilvánúlt meg, hogy a Microsoft az IE-t a Windows hátán dobta a piacra. Na de most mond el nekem, hogyan tehette volna ezt másképpen. Egyetlen módszer az lenne, ha a Microsoft csak OS-t fejlesztene. Na most persze az kéárdés, hogy mi az amit OS-nek nevezünk, ha egy shell lehet az OS része akkor miért ne lehetne egy böngészõ is? Szóval ezek nagyon szürke területek, itt se nekem, se neked, se Pistának... senkinek sincs igaza, az a baj amikor valaki kizárólagosan magához ragadja az "igazat" és ezt a nézõpontot erõszakkal lenyomja mindenkinek a torkán. Na ezt a Microsoft nem teheti mert nem tart a kezében puskát és nem mûködtet börtönöket sem... ha az igazi hibást keresed, akkor azt kersd akinek puska van a kezében és börtöncellákat mûködtet, mert csak ez kényszeríthet valakit valamire. Ha a Microsoft csinált piszkos munkát (biztos, hogy igen) akkor azt annak köszönhetjük, hogy valaki biztosította neki a feltételeket erre az adófizetõk pénzén. Kígyók és cápák között csak akkor maradhatsz fenn ha te is kígyó vagy cápa vagy, ez itt a válasz a kérdésre.
A legnagyobb gond vele, hogy nagyon sok szabvány dolgot figyelmen kívül hagy és néha erõlteti a saját hülyeségeit. Fejlesztõi szempontból ez nagyon idegesítõ, rengeteg plusz munkát eredményez.
Uff, én beszéltem
Azért ez mégis elég messze van az egész piac foglmától. Különben ha az állam nem biztosítaná a monopólium mehanizmusokat (pl. szabadalmak stb.) akkor nem hiszem, hogy ennek a felére is képes lenne valaki. Úgyhogy ez az egész nem más mint színjátszás, a Microsoftnak semmi gondot nem jelentenek ezek az állami intézkedések de ugye az adófizetõk pénzét ilyen dolgokra egyszerû felzabálni, azt mondjuk nekik, hogy számtalan bürokrata most a Microsoftot ellenörzi és a fogyasztók érdekét védi... közben semmi eredmény (mert nem is lehet, mégha tényleg azt akarják elérni akkor sem), viszont elképesztõ nemproduktív pozíciókat betöltõ személyek szép fizetéseket vágnak zsebre az adófizetõk számlájáról és ugye ez kényszerített és nem pedig önkéntesen válalt dolog.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs