Su0my#10
Szerintem elég furcsa 1 dolog, ha valaki csinál 1 oprendszert, miért ne mellékelné a saját megoldását pl internetböngészőt is, hogy minél jobb kezdőtalajt jelentsen egy egyszeri júzernek az oprendszer telepítése? Pl ha nem telepítene 1 böngészőt sem, akkor hogy jutna hozzá az egyszerű felhasználó az internethez? Sosem értettem. Ezzel nem az MS-t akarom védeni, de pl APPLE Safari-t ( <3 APPLE) miért nem támadják????
Szerintem amúgy az MSnek az lenne a legegyszerűbb megoldása, hogy oké, Winfos Vienna, neszeneked köcs*g ügyvédbagázs, olyan telepítőt csinálnak, ilyen Linuxfélét, ahol egy alap oprendszer installálása után weben keresztül (elején no böngésző, csak egy keretprogramot indít el a win telepítő) kiválasztható lenne, mit akar telepíteni a felhasználó (kis leírás, demo képek etc)..
Anyám ügyvéd, utálom is mint a xart, de azért nem mind1ik ügyvéd az a szemétk*csög, aminek be vannak állítva. az igaz, hogy a 70%uk az és hogy az 'igazságszolgáltatás' keretein belül mocskos nagy rablások folynak, de azért van ellenpélda is. Mindenesetre ebben az esetben egyetértek a lenti hozzászólóval, nonproduktív állásokon keresztüli pénzelszívásról van szó, hogy a sok büdös képzetlen bölcsész szegény éhen ne haljon... Közgazdászokról rosszat nem szeretek mondani (még, ha BME-re is járok), nekik igen is fontos szerepük van. A MS-t meg igenis kell visszafogni és igenis kell felügyelni, de nem ilyen xar indokokkal. Szemükbe kell mondani: fiaim, 'demokrácia van', félünk tőletek, kis helyen csoportosul sok pénz, pénz=hatalom, monopolhelyzetetek van, ugyan hadd féjjünk már tőletek. Ennyi.