wanek#59
"melyik reszet nem tudod elfogadni? azt h az usa politika perpill leginkabb a nacikehoz hasonlit, v azt h barmikor radfog barki barmilyen hulyeseget es maris "bunozove" valsz," - ezzel egyet is értek, de itt nem usákiáról van szó.
"nem tudom eldonteni , hogy vegtelenul naiv vagy, vegtelenul logikatlan, vagy esetleg rendor vagy-e. mar ne vedd sertesnek egyiket sem" - meglep, hogy egyik sem?
"elarulnad, hogy minek tekinted 1940 es 1945 kozott bizonyos vallashoz tartozo emberek szisztematikus irtasat ?" - a dakoták speciel keresztények, az elmebetegek és a buzik egy része is biztosan keresztény volt. Ja, hogy te valószínűleg nem rájuk gondoltál, pedig őket is irtották, csak erről nem szokás beszélni, csak a nagy zsidó világfájdalomról. Egyébként az ateista komcsikat is irtották. Szóval ez a "bizonyos vallashoz tartozo" duma nem jött be. A kérdésedre a válaszom az, hogy ugyanolyan etnikai tisztogatásnak felel meg, amire korábban is sok példa volt, és persze a II.VH után is volt számtalan. Az, hogy a zsidók hangosabban visítanak, attól még az ő tragédiájuk semmivel sem nagyobb, mint a hasonló helyzetben lévő másoké.
"szoval akkor te is bealltal volna a sorba es lovod oket le nyugodt szivvel, igaze" - kispajtás! Én nem éltem akkor, vagyis a kérdés a "mi lenne, ha Mari néninek f@sza lenne" kategóriába tartozik. Az meg a legkevésbé sem érdekel, hogy erről te mit gondolsz.
"az a duma, h aki nem vet az aktualis torvenyek ellen , az nem bunozo egyszeruen ostobasag" - az az ostobaság, hogy te ezt megkérdőjelezed.
"menj az apehhoz es kerj magad ellen vagyonosodasi vizsgalatot" - miért is kéne ilyet tennem? Mert te azt mondod? LOL!
"a 83 eves nagyanyam nem bankba gyujti a penzet, hanem otthon. 2007 van, 2007ben magyarorszag osszes allampolgara kotelezoen bankba kell tegye a penzet. maskulonben nem eletszeru!" - akkor kapaszkodj! Én közel sem vagyok 83 éves, de én sem tartom bankban a pénzemet, pusztán abból a megfontolásból, hogy bőven elég, ha csak én tudom, hogy mennyi pénzem van, nem kell ehhez banki segítség :)
"remelem nem fogsz soha hatalamsat koppanni" - egyetértünk, ebben én is bízom :)
"hozzaszolasaidbol arra kovetkeztetek h ez teged nem fog elerni mert a vatta korulvesz (vagy valamely testulet tagja vagy)" - ismerem a rám vonatkozó, engem érintő törvényeket, és ha ezek ellen nem vétek (Magyarországon), akkor különösebb problémám nem lehet.