BlackRose#49
Nézd, először is nekem a gépemen nics semmi félteni való, ha érdekli őket jöhetnek hozzám és megmutatom nekik. Nem erről van szó. De most ha legálisan valaki a gépemen kotorászhat a saját tudtom nélkül akkor ez nem házkutatás hanem kémkedés, a másik dolog, ha valamit el tudnak olvasni a gépemről akkor valamit irni is tudnak, nem tudom te mit gondolsz, de én nem szeretném ha a gépemen találnának olyan dolgot amiről én nem tudok és amit én nem irtam oda és ezért felelőségre vonnának. Tudod neked az a bajod, hogy te hiszel a hatóságok jóságában, én meg nem, nekem minden ember egyforma nem teszek különbséget a szomszédom és a hatóság között, mindkettő képes tiszteségesen is viselkedni és tiszteségtelenül is.
Na most az a baj, hogy a szomszédom ha valamit a gépemre telepít és kémkedik felettem, ez sokkal kevesebb károkat okozhat nekem mint ha a hatóságok kémkednek felettem, mert a szomszédom édes keveset kezdhet azzal az információval, a korlátlan hatalom pedig nagyon színésen tudja ezt használni. Szóval aki hisz a hatóságoknak azzal valami nincs rendben. Én az igazságban hiszek. Ahogy valaki mondta, "szeretem az országom, szeretem a bírót is de az igazat azért jobban kedvelem..." Ha valakinek valami baja van velem, akkor az mondja a pofámba és ne a hátam mögött. Különben ez az ENSZ emberi jogokat leíró papírját (nem értek vele 100% egyet, de legális szempontból azért csak is jelent valamit) is durván megszegi.