BlackRose#46
Ezért is van kitalálva. Na meg azért, hogy félj, a számtalan törvény közül mindenki naponta néhányat megsért úgy, hogy nem is tudja, mert képtelenség, még a jogászok sem tudnak megegyezni a törvények értelmezésén. Na most képzeld el, hogy ha tudud, hogy figyelnek, kutatják a gépedet, kamera van már lasan a WC-ben is... szóval nagyon szép. Aki élt a kommunista diktatúrában az tudja, az emberek nem mertek semmit sem csinálni csak azt amit mindenki csinált, mert nem voltak biztosak, hogy szabad e, mi lesz a vége. A végén az volt, hogy mindenkinek ugyanaz vagy 80%-ban ugyanaz volt az élete mint a szomszédjának. És ha véletlen valami miatt nem tetszettél valakinek a hatalmi körökből akkor 2 perc alatt találtak valami kis előírást amit megsértettél és nem is tudtad, hogy megsértetted.
A kérdéseid érdekesek.
- A forgalmat igy sem te fizeted, hanem mindenki egy kicsit... vagyis az is annyit fizet aki 1GB forgalmat generál mint az aki 100GB.
- Persze, hogy más kezébe is kerülhet és ez azt jelenti, hogy majd kerül is.
- A kárt mindég az fizeti aki termel, közvetlenül vagy közvetetten - a kérdésed inkább... hogy kinek lesz számlázva.
- Nem tudom, de ez a trójai "állami ügynök" és állami tulajdon, nem tudom de azt hiszem aki semlegesít egy állami ügynököt vagy megsemmisíti az állami vagyont az szerintem nagy bajban van...
- Nem kapcsolhatod ki a gépet, mert majd a képernyőre kiirja, hogy "freeze your are investigated by the authorities", Orwell 1984-ben is valahogy így van, nem? :)