-bármilyen segítő szándék vagy ötlet jól jön-
  • Max7
    #98
    #85: hozzászólásdo nem kommentálom! azért azt hozzáteszem, hogy jó lenne ha elolvasnád hogy mit ir a másik mielött kommentezed mert pl egy szóval sem mondtam hogy bokor alól áltam fel! amúgy ha a hontalanok helyzetét nézzük józanon a leg egyszerűbb felkelni! azt pedig kikérem magamnak hogy nem adtam illetve nem próbáltam emg szendvicvset adni mert tapasztalatból mondom hogy megvetően néznek ha pénz helyett egy szendvicset adsz neki! (ezek után hazahozom a kutyámnak ő legalább hálás érte)


    az a baj, hogy én mint "üzletember" azt látm, hogy mind az amit te is teszel pénzkidobás! Az embereknek össze kéne fogniuk úgy mint az árviz esetén! segélyvonal, jotékonysági koncert és lehetne építeni egy hontalan szállót (még a hontalanok is segítenénk mint segédmunkások) és adni mindekinek egy szobát közös fürdőszobával!

    ezt csak 1x kéne megtenni és csak 1x kell felépíteni! aztán hogy a fentartást hogy oladák meg az más kérdés ugyanis nem kell 25-27 fok melegnek ott lenni elég ha 20 fok van! szal igazából én mint kis ember kevés vagyok ahoz hogy megmentsek egy hontalant és segítsek neki felálni!