Munchkin
  • Hucsek
    #100
    Na itt több opció van.
    A két szép szemedért SENKI nem fog menni segíteni. Ajánlhatsz neki kincset. Ugye minden szörny legyőzéséért jár X darab kincs. Ezekből ajánlhatsz fel párat (ekkor meg kell beszélni, hogy melyik kié, mi úgy szoktuk, hogy a behívó fél mondja: "gyere két kincsért" és akkor győzelem esetén a legfelső két kincs kártya a segítőé. De ne feledd, hogy ilyenkor meg kell mutatni minden felhúzott kincs kártyát), de az is lehet, hogy a saját asztalon lévő kincseid közül ígérsz neki.

    A másik esetben a segítőd egy ELF ebben az esetben bizony ő is szintet lép, de mindig csak egy szintet. Tehát hiába ölitek meg az Ökördög-öt amiért két szint járna, az ELF csak egy szintet kap, hiszen ő a segítésért kap szintet nem a szörnyért/szörnyekért.

    Van amikor kötelező mennie segíteni (pl: csábítás térdvédője), de ebben az esetben ingyen is mehet, sőt mindenféleképpen segítenie kell téged a csatában.


    Amúgy a kincskártyák között sok "igazi kincs" van. :D
    Szintlépő kártyák, +3-as +4-es bónuszt adó tárgyak.
    Az meg simán megéri, hogy te lépsz egy szintet én meg megkapom a +3-as VALÓBAN LENYŰGÖZŐ TITULUS-t. Ami ugye nem tárgy és így nem is lehet ellopni. :D