Munchkin

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szép napot!

Én is eladó alappaklit (második kiadás, magyar) keresek. Email-címem: [email protected]

Köszi! :)
Üdv Mindenkinek!

Keresek eladó alappaklit, esetleg kiegészítõt is!

Elõre is köszönöm!
eladó egy alapjáték ha valakinek kell küldjön egy üzenetet.
Keresek eladó alappaklit.
Meg van még esetleg?
norbre
ment a válasz ;)

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Engem érdekelne, mire gondoltál?
norbre
ha valakinek kell alappakli, megalkudhatunk rá :)
(egyszer játszottunk vele, hibátlan és teljes)

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Sziasztok,

Játszik itt valaki Munchkin Quest-el?

Igen közbe én is rájöttem :)
Alap volt raktáron, az elsõ kiegészítõt elõrendeltem, felhívtam õket hétvégére meg is lesz mind a kettõ :D

Arra figyelj, hogy nem mindig van mindenbõl raktáron. :D
Be is rendeltem gemklub.hu-tol az alap Munchkin-t és az elsõ kiegészítõt!

norbre
hátha érdekes lehet másoknak is (egyszerûsített szabálymegértõ demo "játék"):

demo

http://www.youtube.com/watch?v=_0R7smn3A60
Szia!

A Munchkin Quest egy társasjáték a Munchkin pedig egy társasjáték.
A Youtube-on találsz videókat a Quest-rõl.

Én a sima Munchkin-t csak ajánlani tudom a Questet még nem próbáltam.
Sziasztok.

Valakinek van tapasztalata Munchkin Quest-röl?
Azon gondolkodom, hogy Munchkin-t vagy Munchkin Quest-t vegyem e meg.

norbre
köszi ;)

Bármi kérdés felmerül nyugodtan szóljál! :D
norbre
áháá! :D köszönöm ;)

Na itt több opció van.
A két szép szemedért SENKI nem fog menni segíteni. Ajánlhatsz neki kincset. Ugye minden szörny legyõzéséért jár X darab kincs. Ezekbõl ajánlhatsz fel párat (ekkor meg kell beszélni, hogy melyik kié, mi úgy szoktuk, hogy a behívó fél mondja: "gyere két kincsért" és akkor gyõzelem esetén a legfelsõ két kincs kártya a segítõé. De ne feledd, hogy ilyenkor meg kell mutatni minden felhúzott kincs kártyát), de az is lehet, hogy a saját asztalon lévõ kincseid közül ígérsz neki.

A másik esetben a segítõd egy ELF ebben az esetben bizony õ is szintet lép, de mindig csak egy szintet. Tehát hiába ölitek meg az Ökördög-öt amiért két szint járna, az ELF csak egy szintet kap, hiszen õ a segítésért kap szintet nem a szörnyért/szörnyekért.

Van amikor kötelezõ mennie segíteni (pl: csábítás térdvédõje), de ebben az esetben ingyen is mehet, sõt mindenféleképpen segítenie kell téged a csatában.

Amúgy a kincskártyák között sok "igazi kincs" van. :D
Szintlépõ kártyák, +3-as +4-es bónuszt adó tárgyak.
Az meg simán megéri, hogy te lépsz egy szintet én meg megkapom a +3-as VALÓBAN LENYÛGÖZÕ TITULUS-t. Ami ugye nem tárgy és így nem is lehet ellopni. :D
norbre
most barátkozom a játékszabályzattal, és nem mondom hogy teljes egészében átlátom még :) pl egy apróság amit nem igazán értek.. ha harc van, és próbálok rávenni valakit hogy segítsen legyõzni a szörnyet.. miért segítene bárki is, ha siker esetén csak én lépek szintet és csak nekem jár a kincs?

norbre
már meg is rendeltem :P :D

Az alapjátékot újra kiadta a Delta Vision. Sõt most már színesben nyomtatták ki.

Ha van valakinek lapértelmezéses kérdése... csak nyugodtan tegye fel! :D
norbre
ok köszi ;)

ma rákérdeztem a budapesti Szellemlovasnál, azt írták vissza, hogy szeptember végén várható náluk, de többször ígérték már nekik és semmi sem jött...szóval érdemes lesz majd ránézni hátha :)
norbre
nincs valakinek eladó alapjátéka? sajna sehol nem kapni most

hi valakinek megvan az 5. és a 6. kiegészítõ (Munchkin 5 - De-Ranged) (Munchkin 6 - Demented Dungeons) szkennelve angolul....?
Lammer
szia!

szerintem erdemes irni a deltaeknak a bolti emailjukre egy levelet, hogy mikor rendelnek legkozelebb(ilyen teren rendesek, mar tobbszor vasaroltam naluk)? ;) ([email protected])

Nyúk: tenyleg nem nagyon... (nezd vegig gugliban a magyar boltokat!)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Nem lehet kapni boltokban? :o

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Sziasztok.

Jó rég volt az utolsó hozzászólás a fórumba.
Valaki nem tud véletlenül alap Munchkin-t eladót magyarul?

Vámpíros nekem is bejön, egyébként készítjük a kiegészítõjét, már nincs sok hátra.
Játszunk amikor a banda találkozik. Még sokadjára is jó móka <#smile>

Még az általatok készített fordításokkal is játszunk (vámpíros egyenlõre még csak)

tigeroo
húúú jó rég volt már:D

én a topic után pár napra wow gc-t vettem...kockultam ezerrel...

hát majd meglátom de jó lenne már vmi új, a többiek is unják már a pókerestéket:)
Nos, kinek hogy halad a Munchkin?
Vigyen mindenbõl egyet. Az ork például nem egy rossz faj, de az csak egy késõbbi kiadástól szerepel.

LCO! El tudnád nekem küldeni privát üzenetben az ímélcímed, mert lenne egy (-két) kérdésem.

tigeroo
fákk:D nálunk meg nemlehet kapni. decemberben hoz haverom faterja 1 kezdõpaklit, akkor beszámolok:D
Azért is, hogy lássák hogy van rá igény itthon! :)

No de Blade, a magyar nyelvût már csak azért is érdemes megvenni, mert magyar!
Ááá érzem ahogy a finom friss warez folyik le a torkomon... <#idiota>

Lammer
<#rolleyes>

BADE
Az alappaklit ill. Fajtalan Fejsze,Papi Bai kiegészítõket pdf-ben nem lehet valahonnan leszedni?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Minden Munchkin rajongót várunk az oldalunkra, és a fórumunkra: http://munchkin.mlap.hu
Nem szeretem a nyelvtörõket <#szomoru1>
jobb egy magus tíz cthulhunyakhnál

Szóval ha rajtad múlna, az legyen a következõ fázis?
Külsõsök kedvéért, ha furcsálnák a kérdést: néha-néha összejárogató társaság vagyunk.

Lammer
te luzeroid, az Cthulhu <#bee1><#idiota>

Igen :D
Elkezdtem érdeklõdõ csápjaimat más máncskinok felé fordítani, és látám hogy ez jó... Már csak stratégia kell hogy mit, hogy, mikor vegyek. Te melyiket próbálnád ki? :D

Munckin Ctulhu-t, fogadok... <#hehe>

Lammer
namivan? van neted ujra kiszerg? :D

Ó, nagyon köszi :D

Cuchulainn
Hát én Budapesten tudok helyeket mondani, pl. Silverland (Kolosy téren) ott sztem mindenféle van, akkor van a Nyugati mellett a Szondi utcában egy ilyen alagsori Fantasy bolt/antikvárium ott is láttam többfélét, plusz a körúton a Mester utca környékén van vmi bolt, ott is.

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

HOL HOL HOL? :D

Oldal 1 / 3Következő →