118
Munchkin
-
flilla #118 Szép napot!
Én is eladó alappaklit (második kiadás, magyar) keresek. Email-címem: [email protected]
Köszi! :) -
romlai #117 Üdv Mindenkinek!
Keresek eladó alappaklit, esetleg kiegészítőt is!
Előre is köszönöm! -
djtomi93 #116 eladó egy alapjáték ha valakinek kell küldjön egy üzenetet. -
RegElek #115 Keresek eladó alappaklit.
Meg van még esetleg? -
#114 ment a válasz ;) -
Orgrim #113 Engem érdekelne, mire gondoltál? -
#112 ha valakinek kell alappakli, megalkudhatunk rá :)
(egyszer játszottunk vele, hibátlan és teljes) -
krisz073 #111 Sziasztok,
Játszik itt valaki Munchkin Quest-el? -
krisz073 #110 Igen közbe én is rájöttem :)
Alap volt raktáron, az első kiegészítőt előrendeltem, felhívtam őket hétvégére meg is lesz mind a kettő :D
-
Hucsek #109 Arra figyelj, hogy nem mindig van mindenből raktáron. :D -
krisz073 #108 Be is rendeltem gemklub.hu-tol az alap Munchkin-t és az első kiegészítőt! -
#107 hátha érdekes lehet másoknak is (egyszerűsített szabálymegértő demo "játék"):
demo -
Hucsek #106 http://www.youtube.com/watch?v=_0R7smn3A60 -
Hucsek #105 Szia!
A Munchkin Quest egy társasjáték a Munchkin pedig egy társasjáték.
A Youtube-on találsz videókat a Quest-ről.
Én a sima Munchkin-t csak ajánlani tudom a Questet még nem próbáltam. -
krisz073 #104 Sziasztok.
Valakinek van tapasztalata Munchkin Quest-röl?
Azon gondolkodom, hogy Munchkin-t vagy Munchkin Quest-t vegyem e meg. -
#103 köszi ;) -
Hucsek #102 Bármi kérdés felmerül nyugodtan szóljál! :D -
#101 áháá! :D köszönöm ;) -
Hucsek #100 Na itt több opció van.
A két szép szemedért SENKI nem fog menni segíteni. Ajánlhatsz neki kincset. Ugye minden szörny legyőzéséért jár X darab kincs. Ezekből ajánlhatsz fel párat (ekkor meg kell beszélni, hogy melyik kié, mi úgy szoktuk, hogy a behívó fél mondja: "gyere két kincsért" és akkor győzelem esetén a legfelső két kincs kártya a segítőé. De ne feledd, hogy ilyenkor meg kell mutatni minden felhúzott kincs kártyát), de az is lehet, hogy a saját asztalon lévő kincseid közül ígérsz neki.
A másik esetben a segítőd egy ELF ebben az esetben bizony ő is szintet lép, de mindig csak egy szintet. Tehát hiába ölitek meg az Ökördög-öt amiért két szint járna, az ELF csak egy szintet kap, hiszen ő a segítésért kap szintet nem a szörnyért/szörnyekért.
Van amikor kötelező mennie segíteni (pl: csábítás térdvédője), de ebben az esetben ingyen is mehet, sőt mindenféleképpen segítenie kell téged a csatában.
Amúgy a kincskártyák között sok "igazi kincs" van. :D
Szintlépő kártyák, +3-as +4-es bónuszt adó tárgyak.
Az meg simán megéri, hogy te lépsz egy szintet én meg megkapom a +3-as VALÓBAN LENYŰGÖZŐ TITULUS-t. Ami ugye nem tárgy és így nem is lehet ellopni. :D -
#99 most barátkozom a játékszabályzattal, és nem mondom hogy teljes egészében átlátom még :) pl egy apróság amit nem igazán értek.. ha harc van, és próbálok rávenni valakit hogy segítsen legyőzni a szörnyet.. miért segítene bárki is, ha siker esetén csak én lépek szintet és csak nekem jár a kincs?
-
#98 már meg is rendeltem :P :D -
Hucsek #97 Az alapjátékot újra kiadta a Delta Vision. Sőt most már színesben nyomtatták ki.
Ha van valakinek lapértelmezéses kérdése... csak nyugodtan tegye fel! :D -
#96 ok köszi ;) -
Fooka #95 ma rákérdeztem a budapesti Szellemlovasnál, azt írták vissza, hogy szeptember végén várható náluk, de többször ígérték már nekik és semmi sem jött...szóval érdemes lesz majd ránézni hátha :) -
#94 nincs valakinek eladó alapjátéka? sajna sehol nem kapni most -
Tóth Tibor #93 hi valakinek megvan az 5. és a 6. kiegészítő (Munchkin 5 - De-Ranged) (Munchkin 6 - Demented Dungeons) szkennelve angolul....?
-
#92 szia!
szerintem erdemes irni a deltaeknak a bolti emailjukre egy levelet, hogy mikor rendelnek legkozelebb(ilyen teren rendesek, mar tobbszor vasaroltam naluk)? ;) ([email protected])
Nyúk: tenyleg nem nagyon... (nezd vegig gugliban a magyar boltokat!) -
Nuki #91 Nem lehet kapni boltokban? :o -
krisz073 #90 Sziasztok.
Jó rég volt az utolsó hozzászólás a fórumba.
Valaki nem tud véletlenül alap Munchkin-t eladót magyarul? -
LCO #89 Vámpíros nekem is bejön, egyébként készítjük a kiegészítőjét, már nincs sok hátra. -
Nuki #88 Játszunk amikor a banda találkozik. Még sokadjára is jó móka
Még az általatok készített fordításokkal is játszunk (vámpíros egyenlőre még csak) -
#87 húúú jó rég volt már:D
én a topic után pár napra wow gc-t vettem...kockultam ezerrel...
hát majd meglátom de jó lenne már vmi új, a többiek is unják már a pókerestéket:) -
LCO #86 Nos, kinek hogy halad a Munchkin? -
Nuki #85 Vigyen mindenből egyet. Az ork például nem egy rossz faj, de az csak egy későbbi kiadástól szerepel. -
Nuki #84 LCO! El tudnád nekem küldeni privát üzenetben az ímélcímed, mert lenne egy (-két) kérdésem. -
#83 fákk:D nálunk meg nemlehet kapni. decemberben hoz haverom faterja 1 kezdőpaklit, akkor beszámolok:D -
Nuki #82 Azért is, hogy lássák hogy van rá igény itthon! :) -
LCO #81 No de Blade, a magyar nyelvűt már csak azért is érdemes megvenni, mert magyar! -
Nuki #80 Ááá érzem ahogy a finom friss warez folyik le a torkomon... -