Ki volt a világtörténelem legkárosabb egyéne?
 • [NST]Cifu
  #240
  Franciaországban Jean-Marie Le Pent a következő mondatáért ítélték elég húzós pénzbírságra(egészen pontosan ~45 millió forintnak megfelelő frankra).

  "Több kérdés is felmerül bennem. Nem mondom azt, hogy nem voltak gázkamrák. Személy szerint én nem láttam őket. Nem különösebben foglalkoztam ezzel a kérdéssel. De szerintem ez csak egy részletkérdés a második világháború történetében."


  Le Pen közéleti személyíség. Itthon is külön elbírálás alá esik egy közéleti személy, és külön elbírálás alá Kovács Kis Pista.

  A lényeg az, hogy az átalad felmagasztolt mainstream történészek legalább 40 évig mantrálták azt a nyílvánvalóan képtelen számadatot, amiből aztán "éj leple" alatt 2,5 millió eltűnt.

  Szerény véleményem szerint mantráról aligha volt szó. Becslésekről esetleg. Ha jól tudom néhány táborban az áldozatok számát például a hullákból "nyert" aranyfogak száma alapján becsülték meg például.

  Közben te próbálod bizonygatni, hogy revizionizmusnak semmi helye ami elég vicces.

  Hol írtam én olyat, hogy semmi helye??? Légyszives mutass rá arra a mondatomra. Nem enyhe belemagyarázás van itt jelen a részedről. Én azt mondtam, hogy tényekkel, és bizonyítékokkal tessék alátámasztani az érveket. Megfelelő tényekkel és bizonyítékokkal.

  Tudnillik ezek nélkül én is állíthatok bármit, aztán jóccaka...