nagylzs#73
Remark, ez a beszólás volt a legjobb amit itt ezidáig olvastam az sg.hu-n. Tökéletesen egyetértek veled, és halálra röhögtem magam! :-)
Annyit szeretnék még hozzászólni, hogy az "éjszaka és felhős időjárási körülmények között is üzemelnének" is egy bullshit. A sivatagokban sincs rossz idő. A technológia is megvan már, méghozzá régóta:
Ennyi pénzből rengeteg CSP erőművet tudnának építeni. Bár nem vagyok egy nagy földrajzos, de pont Irak is egy sivatagos vidék. Valószínűleg egyszerűbb lenne tükröket szállítani Irakba (vagy helyben készíteni, homok is van...) mint napelemeket kilóni az űrbe. Ja lehet hogy a helyiek nem örülnének egy ilyen beruházásnak, de itt megint remark hozzászólására hivatkoznék: talán oda sem kellett volna menniük...
Csak azt nem értem, hogy ki adja az utasítást az ilyen cikkek leközlésére? Erről ordít, hogy meg akarnak vezetni bennünket. Ez az NSSO jelentés egy nagy, jól megtervezett átverés. Azt megértem hogy az amerikai kormány be akarja adni ezt a zagyvaságot az amerikai állampolgároknak. De hogy került ez ide az sg.hu-ra? Most komolyan, a cikk írója is elolvashatná ezeket a hozzászólásokat, és reagálhatna valamit. Amennyire én látom, idáig egyetlen pozitív jellegű hozzászólás sem volt. Az nem lehet, hogy az összes hozzászóló amerika ellenes terrorista!
Különben én is amcsi cégnek dolgozom, nemrég voltam is kint és véletlenül sem szeretném hogy valami bajuk essen. :-) Globalizáció rulez. Ha valami, hát a globalizáció megment bennünket a világháborútól. Senki nem fogja a saját kereskedelmi/üzleti partnerét lődözni. Ugyanezért nem fogja szívesen az USA megtámadni Kínát és fordítva. Szimbiózisban élnek. :-)