ferke6#723
történt tegnap velem hogy játszottam egy liga meccset x360-on.az ellenfél vezetett egy nullára egy ollózós góllal ami inkább szerencse volt mint szándékos mozdulat.sikerült egyenlítenem és a merkőzés vége felé kialakítottam egy olyan helyzetet ahol az egyik csatárom a tizenhatos jobb oldalán a kapu felé vitte a labdát két védővel a nyakán,a túl oldalon üresen érkező játékoshoz passzoltam volna aki már az ötös és a tizenegyes pont között volt. amikor az ellenfél valahogy leállította a játékot miközben gurult a laszti a játékosom felé.a vége a hatalmas helyzetnek az lett hogy amikor folytatódott a játék a kapusa hárította a veszélyt.a hatalmas kérdésem az lenne hogy van-e lehetőség arra hogy az ellenfél valamilyen módon megállítsa a meccset?azt nem tudom már hogy úgy lett-e megállítva hogy bejött volna a csapatkezelés menü de a bal sarokban megjelent a kis kör de az óra nem ment benne.kicsit bizonytalan vagyok a leállításról mert nagyon mérges voltam.ha valaki tudja hogy lehet leállítani a meccset ha nincs nálad a laszti akkor légyszi írja meg.amúgy találkoztam ilyennel már máskor is klub meccsen,ki is maradt a helyzetünk ott is.köszi