-
Na, akkor a demóról néhány mondatban:
Idézem mondanivalómat:)
Nos.
Van benne bíró és partjelző akiknek a mozgása ugyanugy szépen meg van csinálva mint a játékosoké. Aztán rendesen lenditik a kezüket, mutatja ha előnyszabály, ha szabálytalanság szval sokmindent.
Aztán fejelés: olyan hogy van mikor felugrassz a srác felemeli az egyik kezét vagy a másik kezét emelkedés közbe, mint élőbe - kár hogy nem lehet könyökölni:). Aztán van olyan hogy simán alászaladsz a labdának meg van hogy mindketten, de nem animáció szinten mint eddig hanem élethűen, kiszámithatatlanul szinte.
Aztán az AI sokkal kidolgozottabb, sokkal okosabb: pl volt olyan hogy passzoltam kifele a labdát de rossz felé és észrevette az AI és odalépett direkt egy másik játékossal és megszerezte, majd mentem tovább.
Az elején a bíró megnézi a hálót ugy hogy kézzel és tök szépen mozog a háló.
Aztán volt sérülés is: na az olyan volt hogy Nistelroy lesérült és igy amíg le nem cseréltem így kiült a pálya szélére és ott szenvedett és nézte a meccset.
Kapus sokkal élethűbben mozog, nem csítes módjára. Lehet lőni szép gólokat. A hang is nagyon jó benne. A mozgások is. Szval sztem előrelépés mindenképp és nekem nagyon bejön.
Lebdaszerzésnél rendesen odalépnek el is veszik és tényleg aki nagyobb testű az fellök vagy több az esélye az ütközéseknél.
Huhh, biztos van még valmi de nem jut eszembe.
Egyetlen egy hibát látok most: nekem egy picit gyors a játékmenet, de ezt majd a fullba lehet állítani. Viszont tuti az esl-esek vagy cb-sek kérhették ezt mert emléxem mikor anno fifáztam volt olyan hogy fast sebességen kelltt warozni. Nemtom.
Szval überbrutál jó lett. Euro és fifa08 ötvözete számtalan kiegészítővel és realisztikával. GRAT! Megveszem!