• Dany007
    @ Celeborn :

Pontossan ez az amit én is mondok. Régen amikor az ember megvett egy Voodoo 2-est 50-60 ezerért, akkor azon azért elvolt egy pár évig. Most meg...
    Májusban vettem a gépet, és tessék, épphogy elég lesz egy novemberben kiadott játékra.
    Amúgy én ezért szoktam azt csinálni, hogy 3-4-5évente veszek gépet. Addig meg nem jáccok olyannal ami nem fut el normálissan. Így amikor 4 év után vadiúj gépet veszek, van egy rakás játék ami nekem "vadiúj" és elég jól elvagyok velük :)

@ Gyuri12:

Csak azért írtam , mert legtöbb ember a graf miatt várja Crysist. Sz.tem.(fórumokon amit olvasok, ismerősök egyéb postokből ez következik)
    Főleg miután kiadták a Cryengine2-ről készült videót mindenki kiváncsi a sokak álltal dícsért (vagy épp szidott)Dx10 mire is képes. Aztán erre kontrázott rá ez a kép ! Ami sz.tem nem semmi egy játéktól :)
    Mivel ugye többen is említették, hogy a mai játékok játékélménye már nagyon a nullát verdesi, hát igen, a Crysisnek se lesz valami áttörő története, ezért engem nagyrészben az agyon majmolt grafika érdekel, hogy tényleg olyan lesz-e. És sz.tem 640-ben lókakit se látni ebből.