69
-
hehe pont ugyan ilyen alaplapom van:)
ha már azt irja ki cod4 is h nem támogatott akkor ott már gond van :) -
kadar1 #28 Havertol kölcsönkértem a cod4-et.Biztos elindult nem.."Nem támogatott videokártya"
Még egy darabig nem fogok venni új video kártyát.Most azt hiszik ,hogy kidobnak egy jó játékot,akkor egyböl futok és veszek egy másik vkártyát.Nagybüdös szart... -
kow83 #27 Valószínű gyuri arra izgul, ha kigyomlálhat minigunnal egy erdőt, vagy lebonthat egy várost. Én is :D -
Én álltalában folyamatosan fejlesztem a gépet , igy nem kell egyben kifizetni az árat ,mert amit kiveszek azt el lehet adni még jó pénzen . Bár mostmár kb 3/4 éve nem vettem semmit , de jön még 9800 kártya valamikor :):) .
hoosz ez nem igaz , mert +2gb nemorát vettem a nyár elején hogy legyen 4db 64-bites vistának szerintem kell az a + memo. -
a cod4 ajánlott gépigénye iszonyatosan korrekt. nem is emlékszemn már, hogy egy zsírúj játéknak mikor ajánlottak ilyen elfogadható gépigényt úgy, hogy maga a játék még szép is.
ha meg a crysist nézem, akkor meg az eddigi videók alapján egyértelmű volt, hogy nagy gépigényre kell számítani. dx10-hez pedig nyilvámvaló, hogy ilyen kari kell. szerintem manapság nem is érdemes 8800gts-nél alább adni, egy 8600-as is jó csak komprommiszumokat kell kötni, de a 8800gts a teljesítményéhez képest meg is éri az árát. -
angol #24 a gáz az hogy egy jobb kari drágább mint egy komplett xbox :) -
Dany007 #23 @ Celeborn :
Pontossan ez az amit én is mondok. Régen amikor az ember megvett egy Voodoo 2-est 50-60 ezerért, akkor azon azért elvolt egy pár évig. Most meg...
Májusban vettem a gépet, és tessék, épphogy elég lesz egy novemberben kiadott játékra.
Amúgy én ezért szoktam azt csinálni, hogy 3-4-5évente veszek gépet. Addig meg nem jáccok olyannal ami nem fut el normálissan. Így amikor 4 év után vadiúj gépet veszek, van egy rakás játék ami nekem "vadiúj" és elég jól elvagyok velük :)
@ Gyuri12:
Csak azért írtam , mert legtöbb ember a graf miatt várja Crysist. Sz.tem.(fórumokon amit olvasok, ismerősök egyéb postokből ez következik)
Főleg miután kiadták a Cryengine2-ről készült videót mindenki kiváncsi a sokak álltal dícsért (vagy épp szidott)Dx10 mire is képes. Aztán erre kontrázott rá ez a kép ! Ami sz.tem nem semmi egy játéktól :)
Mivel ugye többen is említették, hogy a mai játékok játékélménye már nagyon a nullát verdesi, hát igen, a Crysisnek se lesz valami áttörő története, ezért engem nagyrészben az agyon majmolt grafika érdekel, hogy tényleg olyan lesz-e. És sz.tem 640-ben lókakit se látni ebből. -
Celeborn #22 Hát. Én már nem is merek megszólalni. Tavaly vettem a számítógép konfigurációmat. Soproni viszonylatban jónak is számít a gépem. De azért nem írom le, mi van benne, mert nektek ez már biztos gagyi. A lényeg, hogy az utóbbi 1-2 hétben több programot is néztem, és kivétel nélkül akadt mind. Ezen úgy felhúztam magam, hogy úgy döntöttem, soha többet nem költök PC-re. Ott rohadjanak meg. Hát korábban ha vettem egy gépet, akkor azért 2 évig vígan elvoltam vele úgy, hogy minden játékkal tudtam játszani. Most meg van olyan játék, ami minimumon is játszhatatlan az 1 éves gépemen. Röhej... Konzolt veszek...
Ja, azt nem is írtam, hogy hiában ez a fene nagy grafika hajhászás, ha a játékok ritka szarok. Játékélmény zéró... Ezért nem is érdemes költeni rá. -
gyuri12 #21 te tiszta hülye vagy;)
mert az miért baj,hogy 640*480-ban játszottam?játszható volt,ez a lényeg. nem mindenki olyan grafika buzi mint te;) -
neoG #20 az ájanlottba a készíttők már rég beleveszik, hogy a user AA-t és AF-et is használ.aki meg ezeket maxra tolja az meg is érdemli a sorsát
-
Dany007 #19 melyik Dx9 es technikára gondolsz ? A 7800ra? Persze hogy nem :D loL , de hogy szépen nem fog futni Dx9-es környezetben sem azzal, az tuti :) ha 640megás cucc az ajánlott akkor a 7800 256megája tuti kevés lesz :S
"Kingston-nak írják még mindig."
Damn! Thx :P -
Csak nem hitted, hogy egy DirectX10-es játékot max grafikán lehet tolni egy DX9es technikával? Attól még lehet szép egy játék, hogy nem maximális beállításokkal futtatod... (Amúgy aláírásodat tekintve nagyon nem értem, mi a gondod. És ha már itt tartunk: Kingston-nak írják még mindig.) -
Dany007 #17 Amúgy ez most ku***a felb***ta az agyamat :S
1-2 hónapja a Crysis grafikai csoportjánaka vezetője nyilatkozta egy video interjúban hogy 7800assal szépen jó grafikán elfog futni a game (hogy mindenki megnyugodjon).
Erre most ideteszik ajánlottnak a 8800GTS-t. Ráadásul abból is a 640megássat (pcdome info)
Hát mi a fenét képzelnek ezek ? Az ember vegye meg az aktuális legerősebb PC-t ami csak kapható ahhoz hogy fullon szépen gyorsan fusson minden? -
Dany007 #16 LoooL te képes vagy 640-ben jáccani ? :D pff :D
Amúgy a cikkhez kapcs. Éreztem én hogy a köcsögök még feljebb tornásszák a Crysis gépigényét... Hogy ro****ak meg !
Amúgy a minimum gépigény azt jelenti, hogy azon még épphogy el tudod indítani a játékot és minimum grafikán futni is fog valahogy. De az kell a halálnak.
Részemről vagy full graf vagy inkább nem jáccok vele... -
Vicces hogy ami új gépem lesz az a crysis ajánlottját alig üti meg. Szép a játék meg minden de ez már azért szánalmas... -
M0RN1NGST4R #14 nem is akarok jó pár évig, mert a gyomrom kezd forogni. -
gyuri12 #13 :D:D -
erre mondjuk sokat nem is tudnál már :D -
M0RN1NGST4R #11 ha lenne 1 millám, nem gépre költeném. -
Azt nem mondta, hogy Radeon 9600...
-
gyuri12 #9 én is:D -
gabore #8 ezek szerint nem kell vennem még1 Ultrát... 
-
hmm, a cod4 szerintem futna, vagyis, elméletileg futna. Én az ajánlottat néztem :P
a Crisis is futna elméletileg, de ott a minimumon, az ajánlothoz még kéne egy giga memória! :) -
Dave0092 #6 arra 1 milla kevés -
Shadow041 #5 ha lenne 1 millám összeraknék egy olyan gépet amin 1xerre 2 cod4/crysis menne -
bírom az ilyen vetítőgépeket
-
gyuri12 #3 low,640*480, és normális ping mellett normálisan tudtam vele játszani -
Praetor #2 Uff, és azon a 9600-on hogy ment??? -
gyuri12 #1 a crysisnak elég egy sm 2.0-ás gép is,nem?
nekem elment a béta a 9600-amon