69
  • Zomil
    hehe pont ugyan ilyen alaplapom van:)

ha már azt irja ki cod4 is h nem támogatott akkor ott már gond van :)
  • kadar1
    Havertol kölcsönkértem a cod4-et.Biztos elindult nem.."Nem támogatott videokártya"
    Még egy darabig nem fogok venni új video kártyát.Most azt hiszik ,hogy kidobnak egy jó játékot,akkor egyböl futok és veszek egy másik vkártyát.Nagybüdös szart...
  • kow83
    Valószínű gyuri arra izgul, ha kigyomlálhat minigunnal egy erdőt, vagy lebonthat egy várost. Én is :D
  • HAF Rigel
    Én álltalában folyamatosan fejlesztem a gépet , igy nem kell egyben kifizetni az árat ,mert amit kiveszek azt el lehet adni még jó pénzen . Bár mostmár kb 3/4 éve nem vettem semmit , de jön még 9800 kártya valamikor :):) .
    hoosz ez nem igaz , mert +2gb nemorát vettem a nyár elején hogy legyen 4db 64-bites vistának szerintem kell az a + memo.
  • koschwarz
    a cod4 ajánlott gépigénye iszonyatosan korrekt. nem is emlékszemn már, hogy egy zsírúj játéknak mikor ajánlottak ilyen elfogadható gépigényt úgy, hogy maga a játék még szép is.

ha meg a crysist nézem, akkor meg az eddigi videók alapján egyértelmű volt, hogy nagy gépigényre kell számítani. dx10-hez pedig nyilvámvaló, hogy ilyen kari kell. szerintem manapság nem is érdemes 8800gts-nél alább adni, egy 8600-as is jó csak komprommiszumokat kell kötni, de a 8800gts a teljesítményéhez képest meg is éri az árát.
  • angol
    a gáz az hogy egy jobb kari drágább mint egy komplett xbox :)
  • Dany007
    @ Celeborn :

Pontossan ez az amit én is mondok. Régen amikor az ember megvett egy Voodoo 2-est 50-60 ezerért, akkor azon azért elvolt egy pár évig. Most meg...
    Májusban vettem a gépet, és tessék, épphogy elég lesz egy novemberben kiadott játékra.
    Amúgy én ezért szoktam azt csinálni, hogy 3-4-5évente veszek gépet. Addig meg nem jáccok olyannal ami nem fut el normálissan. Így amikor 4 év után vadiúj gépet veszek, van egy rakás játék ami nekem "vadiúj" és elég jól elvagyok velük :)

@ Gyuri12:

Csak azért írtam , mert legtöbb ember a graf miatt várja Crysist. Sz.tem.(fórumokon amit olvasok, ismerősök egyéb postokből ez következik)
    Főleg miután kiadták a Cryengine2-ről készült videót mindenki kiváncsi a sokak álltal dícsért (vagy épp szidott)Dx10 mire is képes. Aztán erre kontrázott rá ez a kép ! Ami sz.tem nem semmi egy játéktól :)
    Mivel ugye többen is említették, hogy a mai játékok játékélménye már nagyon a nullát verdesi, hát igen, a Crysisnek se lesz valami áttörő története, ezért engem nagyrészben az agyon majmolt grafika érdekel, hogy tényleg olyan lesz-e. És sz.tem 640-ben lókakit se látni ebből.
  • Celeborn
    Hát. Én már nem is merek megszólalni. Tavaly vettem a számítógép konfigurációmat. Soproni viszonylatban jónak is számít a gépem. De azért nem írom le, mi van benne, mert nektek ez már biztos gagyi. A lényeg, hogy az utóbbi 1-2 hétben több programot is néztem, és kivétel nélkül akadt mind. Ezen úgy felhúztam magam, hogy úgy döntöttem, soha többet nem költök PC-re. Ott rohadjanak meg. Hát korábban ha vettem egy gépet, akkor azért 2 évig vígan elvoltam vele úgy, hogy minden játékkal tudtam játszani. Most meg van olyan játék, ami minimumon is játszhatatlan az 1 éves gépemen. Röhej... Konzolt veszek...
    Ja, azt nem is írtam, hogy hiában ez a fene nagy grafika hajhászás, ha a játékok ritka szarok. Játékélmény zéró... Ezért nem is érdemes költeni rá.
  • gyuri12
    te tiszta hülye vagy;)

mert az miért baj,hogy 640*480-ban játszottam?játszható volt,ez a lényeg. nem mindenki olyan grafika buzi mint te;)
  • neoG
    az ájanlottba a készíttők már rég beleveszik, hogy a user AA-t és AF-et is használ.aki meg ezeket maxra tolja az meg is érdemli a sorsát
  • Dany007
    melyik Dx9 es technikára gondolsz ? A 7800ra? Persze hogy nem :D loL , de hogy szépen nem fog futni Dx9-es környezetben sem azzal, az tuti :) ha 640megás cucc az ajánlott akkor a 7800 256megája tuti kevés lesz :S

"Kingston-nak írják még mindig."

Damn! Thx :P
  • asysoft
    Csak nem hitted, hogy egy DirectX10-es játékot max grafikán lehet tolni egy DX9es technikával? Attól még lehet szép egy játék, hogy nem maximális beállításokkal futtatod... (Amúgy aláírásodat tekintve nagyon nem értem, mi a gondod. És ha már itt tartunk: Kingston-nak írják még mindig.)
  • Dany007
    Amúgy ez most ku***a felb***ta az agyamat :S
    1-2 hónapja a Crysis grafikai csoportjánaka vezetője nyilatkozta egy video interjúban hogy 7800assal szépen jó grafikán elfog futni a game (hogy mindenki megnyugodjon).
    Erre most ideteszik ajánlottnak a 8800GTS-t. Ráadásul abból is a 640megássat (pcdome info)
    Hát mi a fenét képzelnek ezek ? Az ember vegye meg az aktuális legerősebb PC-t ami csak kapható ahhoz hogy fullon szépen gyorsan fusson minden?
  • Dany007
    LoooL te képes vagy 640-ben jáccani ? :D pff :D

Amúgy a cikkhez kapcs. Éreztem én hogy a köcsögök még feljebb tornásszák a Crysis gépigényét... Hogy ro****ak meg !
    Amúgy a minimum gépigény azt jelenti, hogy azon még épphogy el tudod indítani a játékot és minimum grafikán futni is fog valahogy. De az kell a halálnak.
    Részemről vagy full graf vagy inkább nem jáccok vele...
  • Lost Lont
    Vicces hogy ami új gépem lesz az a crysis ajánlottját alig üti meg. Szép a játék meg minden de ez már azért szánalmas...
  • M0RN1NGST4R
    nem is akarok jó pár évig, mert a gyomrom kezd forogni.
  • gyuri12
    :D:D
  • Bandee
    erre mondjuk sokat nem is tudnál már :D
  • M0RN1NGST4R
    ha lenne 1 millám, nem gépre költeném.
  • asysoft
    Azt nem mondta, hogy Radeon 9600...
  • gyuri12
    én is:D
  • gabore
    ezek szerint nem kell vennem még1 Ultrát...
  • Broafka
    hmm, a cod4 szerintem futna, vagyis, elméletileg futna. Én az ajánlottat néztem :P
    a Crisis is futna elméletileg, de ott a minimumon, az ajánlothoz még kéne egy giga memória! :)
  • Dave0092
    arra 1 milla kevés
  • Shadow041
    ha lenne 1 millám összeraknék egy olyan gépet amin 1xerre 2 cod4/crysis menne
  • schrank
    bírom az ilyen vetítőgépeket
  • gyuri12
    low,640*480, és normális ping mellett normálisan tudtam vele játszani
  • Praetor
    Uff, és azon a 9600-on hogy ment???
  • gyuri12
    a crysisnak elég egy sm 2.0-ás gép is,nem?
    nekem elment a béta a 9600-amon