Ilyen gép kell a Crysis és a CoD 4 alá
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
melyik Dx9 es technikára gondolsz ? A 7800ra? Persze hogy nem :D loL , de hogy szépen nem fog futni Dx9-es környezetben sem azzal, az tuti :) ha 640megás cucc az ajánlott akkor a 7800 256megája tuti kevés lesz :S
"Kingston-nak írják még mindig."
Damn! Thx :P
"Kingston-nak írják még mindig."
Damn! Thx :P
Csak nem hitted, hogy egy DirectX10-es játékot max grafikán lehet tolni egy DX9es technikával? Attól még lehet szép egy játék, hogy nem maximális beállításokkal futtatod... (Amúgy aláírásodat tekintve nagyon nem értem, mi a gondod. És ha már itt tartunk: Kingston-nak írják még mindig.)
/*WTF?!*/
Amúgy ez most ku***a felb***ta az agyamat :S
1-2 hónapja a Crysis grafikai csoportjánaka vezetõje nyilatkozta egy video interjúban hogy 7800assal szépen jó grafikán elfog futni a game (hogy mindenki megnyugodjon).
Erre most ideteszik ajánlottnak a 8800GTS-t. Ráadásul abból is a 640megássat (pcdome info)
Hát mi a fenét képzelnek ezek ? Az ember vegye meg az aktuális legerõsebb PC-t ami csak kapható ahhoz hogy fullon szépen gyorsan fusson minden?
1-2 hónapja a Crysis grafikai csoportjánaka vezetõje nyilatkozta egy video interjúban hogy 7800assal szépen jó grafikán elfog futni a game (hogy mindenki megnyugodjon).
Erre most ideteszik ajánlottnak a 8800GTS-t. Ráadásul abból is a 640megássat (pcdome info)
Hát mi a fenét képzelnek ezek ? Az ember vegye meg az aktuális legerõsebb PC-t ami csak kapható ahhoz hogy fullon szépen gyorsan fusson minden?
LoooL te képes vagy 640-ben jáccani ? :D pff :D
Amúgy a cikkhez kapcs. Éreztem én hogy a köcsögök még feljebb tornásszák a Crysis gépigényét... Hogy ro****ak meg !
Amúgy a minimum gépigény azt jelenti, hogy azon még épphogy el tudod indítani a játékot és minimum grafikán futni is fog valahogy. De az kell a halálnak.
Részemrõl vagy full graf vagy inkább nem jáccok vele...
Amúgy a cikkhez kapcs. Éreztem én hogy a köcsögök még feljebb tornásszák a Crysis gépigényét... Hogy ro****ak meg !
Amúgy a minimum gépigény azt jelenti, hogy azon még épphogy el tudod indítani a játékot és minimum grafikán futni is fog valahogy. De az kell a halálnak.
Részemrõl vagy full graf vagy inkább nem jáccok vele...
Vicces hogy ami új gépem lesz az a crysis ajánlottját alig üti meg. Szép a játék meg minden de ez már azért szánalmas...
Windows 7 & openSUSE 11.4 @ 64-bites kenyérpirító.
nem is akarok jó pár évig, mert a gyomrom kezd forogni.
:D:D
ha lenne 1 millám, nem gépre költeném.
én is:D
ezek szerint nem kell vennem még1 Ultrát... <#vigyor1>#vigyor1><#banplz>#banplz>
hmm, a cod4 szerintem futna, vagyis, elméletileg futna. Én az ajánlottat néztem :P
a Crisis is futna elméletileg, de ott a minimumon, az ajánlothoz még kéne egy giga memória! :)
a Crisis is futna elméletileg, de ott a minimumon, az ajánlothoz még kéne egy giga memória! :)
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
arra 1 milla kevés
ha lenne 1 millám összeraknék egy olyan gépet amin 1xerre 2 cod4/crysis menne
ABIT NF7, AMD Athlon XP 2400+ @ 2Ghz, ATI R9200Pro 256Mb, 2x512Mb Kingston DDR 400Mhz@266Mhz, 15Gb Maxtor 5400RPM 2Mb, 120Gb Maxtor 7200RPM 2Mb, Nec ND-4550a, LeadTek WF TV2000XP Expert TV-Tuner
<#worship>#worship> bírom az ilyen vetítõgépeket <#hehe>#hehe>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
low,640*480, és normális ping mellett normálisan tudtam vele játszani
Uff, és azon a 9600-on hogy ment???
a crysisnak elég egy sm 2.0-ás gép is,nem?
nekem elment a béta a 9600-amon
nekem elment a béta a 9600-amon
← ElőzőOldal 2 / 2