[FAQ]
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: WAREZ, OFF, CHEAT, SPAM, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS, CODvsBF, KONZOLvsPC!
|Battlefield.hu |
multigaming.hu |
[A tulajdonos ellenőrzése az originben] |
[Hivatalos Origin név csere] |
[Orosz BF3 - Fekete képernyő javítása]
[BF3 Részletes statisztika!]
[Battlefield 3 OFF/WAREZ CSAK ITT!!]
[Battlefield 3 Mindent bele topik!!]
-
tirpitz #65006 Nem nagyon értem, hogy milyen módszerről írsz, mert azt nem látok az írásomban. Örülök neki, hogy te türelmesebb vagy, és nem baszod fel az agyad rajta, én más vagyok. Amúgy már rég nincs olyan sok normális beállítású szerver, hogy simán találsz magadnak másikat ami megfelel (vagy csak én nem találok olyan sok járműves HC no minimap sniper limited szervert, nem tudom). Hogy 200 óra alatt 2 cheaterrel találkoztál... rendben hidd azt. De nem csak az a cheat mikor lőszeres dobozzal nyír ki a pálya túl feléről, hanem az aim, wh, makró is. És ha egy picit odafigyelsz, akkor nagy eséllyel meg tudod mondani valakiről, hogy csal -e vagy sem. Aztán megnézed a cheat-o-meteren, és nagy százalékban be is jön.
Lényeg a lényeg szerintem most minimum megduplázódott a csalók száma, a működő szerverek száma meg a töredéke lett, így jóval többször futsz bele ezekbe. Engem zavarnak, mást nem: utóbbinak én csak örülök, legalább más nem cseszi fel magát rajta.