65797

[FAQ]
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: WAREZ, OFF, CHEAT, SPAM, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS, CODvsBF, KONZOLvsPC!
|Battlefield.hu |
multigaming.hu |
[A tulajdonos ellenőrzése az originben] |
[Hivatalos Origin név csere] |
[Orosz BF3 - Fekete képernyő javítása]
[BF3 Részletes statisztika!]
[Battlefield 3 OFF/WAREZ CSAK ITT!!]
[Battlefield 3 Mindent bele topik!!]
-
vg #65022 Ez vicces volt! 
-
legjobb volt :D:D:D:D -
SZAKADTAM! :DDD "Intel from HQ, ETA 5 mins"..... Sírok.. :D Kurva hangulatos amúgy, mekkora király lenne, ha mindenki így játszana. -
Kurva jó :D
-
Nem hülyeség, az emberek kb 83,4%-a így csinálja. (Gyorsan kiszámoltam fejben...:D)
Én mindig máshova rakom a játékokat, mint ahol a Win van, és soha nem volt semmi probléma, újratelepítés után sem. Ha még is, akkor 10ből 9szer megoldotta a szarságot újratelepítése. -
Meg találtam a gondot. A magyarosítás volt az. De azt nem értem mi volt a baj mert eddig is magyar volt a játék és nem volt gond win7 alatt. Lehet hogy az volna a baj hogy a játék orosz? -
Természetesen minden fel lett telepítve. -
Igen friss telepítés a bf3.Újra lett le töltve. -
.Net, Visual C++ szaarság, DirectX, minden ilyesmi cuccot hiába rakod újra, ha a registry bejegyzések amik telepítéskor bekerülnek a regedit-be eltűntek. Ezért hülyeség másik partícióra telepíteni, mint ahol az OP van. reg bejegyzéseket telepítés nélkül nehezen pótolod. ;) -
Jól sejtem, hogy winfos reinstall előtt már fel volt téve egy másik partícióra a BF3? .Net, Visual C++ szaarság, DirectX, minden ilyesmi cuccot fel kell rakni újra. Nálam ezek hiánya szokott lenni a baj, ha winfos reinstall után nem indulnak a már korábban telepített játékok.
Ha friss telepítés a BF3 is, akkor nincs ötletem. -
Sziasztok. Olyan gondom van hogy tegnap lett telepítve a win8 és nem indul el a BF3. Előtte win7 volt és azon megyen viszont win8 on nem. Az érdekes pedig hogy a BF4 tökéletesen fut. Azt írja ki mikor indulna hogy az exe leállt helyes működése végett. Tud valaki segíteni? -
drinkalot #65011 Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy rákötöttem a laptopomat egy moncsira 1 napja és a játékban random átvált fullscreenről windowed-re, tehát kidobja ablakba.
Van, hogy fél óráig semmi, van hogy 5 percenként meglépi, elég idegesítő.
Valakinek esetleg lenne valami ötlete? -
Én 300 óra alatt már megszámolni nem tudom hány csalóval találkoztam, igaz nem aktív adminos szerókra megyek fel általában mert mindig más-más szerókra lépek be. Engem is idegesít ez a dolog, nem azért fizettem ki összesen 16000ft-ot, hogy ezt kapjam a képembe, amikor szeretnék szórakozni. Ez nem a játék hibája természetesen de ettől függetlenül bosszantó, és nem mindenki olyan fajta, aki az ilyen dolgokat könnyen le tudja nyelni, persze tényleg a lelépés lenne a legokosabb cselekvés a kínlódás helyett.
Amúgy szomorú, hogy valaki úgy érzi tönkreteheti más munkáját és mások szórakozását, ráadásul ebből még hasznot is húznak azok, akik készítik ezeket a csalásokat. -
Hat latod ezt nem tudtam, akkoriban minden kontener mogott guggolt vagy ot ! :)) -
Menj NO Explosive szerverekre és nem lesznek RPG-sek meg C4-esek,meg M320,és barátai..
-
Én négy óra után feladtam BF3-at...
De még várok kicsit, hátha az új rész miatt tényleg csak normális emberek maradnak...
Nekem nem a csíterekkel volt bajom, inkább az egymás hegyén-hátán kempelő rpg-sek, meg a többi agyatlan miatt !
" Benne van a játékba, méne használnám, he.... ? " :DDD
Pedig emlékszem akkoriban még próbálták ki is vagdosni ezeket a szerverekről, de ennek ellenére legtöbbször lehetetlen volt a normális játék ... -
tirpitz #65006 Nem nagyon értem, hogy milyen módszerről írsz, mert azt nem látok az írásomban. Örülök neki, hogy te türelmesebb vagy, és nem baszod fel az agyad rajta, én más vagyok. Amúgy már rég nincs olyan sok normális beállítású szerver, hogy simán találsz magadnak másikat ami megfelel (vagy csak én nem találok olyan sok járműves HC no minimap sniper limited szervert, nem tudom). Hogy 200 óra alatt 2 cheaterrel találkoztál... rendben hidd azt. De nem csak az a cheat mikor lőszeres dobozzal nyír ki a pálya túl feléről, hanem az aim, wh, makró is. És ha egy picit odafigyelsz, akkor nagy eséllyel meg tudod mondani valakiről, hogy csal -e vagy sem. Aztán megnézed a cheat-o-meteren, és nagy százalékban be is jön.
Lényeg a lényeg szerintem most minimum megduplázódott a csalók száma, a működő szerverek száma meg a töredéke lett, így jóval többször futsz bele ezekbe. Engem zavarnak, mást nem: utóbbinak én csak örülök, legalább más nem cseszi fel magát rajta. -
Humble Bundlen volt elérhető 1 dollárért pár hete. :) -
Newfronter #65004 Adom ezt a véleményt! ;) Én sem értem miért kell annyira kiborulni, ha a szerveren fent van egy csaló, lelépek. Az más kérdés hogy berágok rájuk, de nem in-game, ott inkább lelépek, az a 10-20 perces játékidő semmi, ha kárba vész. -
Ezen annyira nem éri meg felkapni a vizet, ez olyan -már ne is haragudj- tízéves gyerek módszer. Ahelyett, hogy fognád magad, szarsz bele az egészbe, kilépsz a szerverről és mész egy másikra. Ha ott is van cheater, akkor onnan is kilépsz és pihensz egy kicsit, vagy mást csinálsz, aztán ha eltelt egy kis idő akkor visszamész, nyugodt fejjel és leülsz játszani. Én eddig 200 órát töltöttem a BF3-al de eddig őszintén olyan 2-szer ha találkoztam cheaterrel. Persze ilyenkor jöhetne, hogy hát akkor könnyen beszélek még közel se játszottam annyit mint Te, de ne mondd már nekem azt, hogy minden egyes szerveren van egy cheater. -
Ez kit érdekel itt? Nem lehetne bannolni ezt a Devilstudio gyereket valahogy? -
tirpitz #65001 Biztos én vagyok a naiv hülye, de azt gondoltam hogy a 4-es megjelenése után a sok cheater gyökér azzal a lendülettel át is nyergel, és végre játszható lesz a 3-as. Ehhez képest azt látom, hogy rengetegen most vették meg a játékot (lehet valami újsághoz csapták oda ingyen, vagy fillérekért meg lehet már venni), és teljesen kezdők nyomnak olyan statokat, hogy nincs sok kétségem hogy érik el. Nem vagyok közel sem profi, és nem hiszem hogy halhatatlan lennék, de azért 7-800 óra játék után ne lőjön már le 6-szor egymás után caspianon egy 3-as rangú kezdő úgy, hogy esélyem sincs. Kurvára elegem lett, és ez csak megerősít abban, hogy a 4-el akkor sem játszanék ha ingyenes lenne. Kapja be az összes nyomorult csaló paraszt, és a dice is hogy csesznek legalább megnehezíteni a dolgukat. Elkeserítő az egész komolyan... Szerintem ez volt az utolsó multiplayer játékom, én már öreg vagyok tolerálni ezt a faszkodást.
(bocs, de a pszichológusom nem értette az egészet, ezért muszáj volt ide:) ) -
eugabesz #65000 Tipikus..."medve:Te vadász,te szopni jársz ide,valld be..."
Megunták. -
Az a baj hogy nem origin acc bannal jutalmazzák a csítet, akkor tényleg jobban meggondolná az ember, de ennek a törlésnek semmi visszatartó ereje nincs, keres új csítet és pár óra alatt vissza húzza magát... :/
Szerk.: most látom hogy banned, biztos visszatérő vendég volt xD -
Newfronter #64998 Lehet marketing a BF4 miatt, hogy ők mennyire odafigyelnek a reportokra? :D
Bármi ennek az oka, jó látni ilyet. -
Mi a szösz? csinálnak olyat? :D Mióta? -
Repoltoltam volna, de már banned :D -
4850 hd #64995 hi minel tobb verzio annal szarab plda coh 2 call of duty ............ -
Ez nem idevaló,ez a BF3 topik! -
tirpitz #64993 Tényleg magyarázni kell a 3-as és a 4-es szám közötti különbséget? -
Az hogy telefosod az összes bf topikot, akit érdekel úgy is rákeres és ez egyébként is már-már a reklámozás amit ugye tilt a fórum szabályzata. -
Devilstudio2013 #64991 Most mi a bajod vele?
Mi nem tetszik? -
tirpitz #64990 Szerintem még nyomd be a közösségi portálok legmagabiztosabb csajai topicba is, biztos ami biztos. -
Hát nem éppen. Pont, hogy csak oda ahol van ggc és stb... kerülöm a szarul beállított szervereket. -
Hasonlót akartam írni, biztos csalik! Amúgy is. -
Szar csíter PB nélküli szerókon játszol :DD -
Jó kérdés, sose frissítettem PB-t 3 alatt.
2-ben annál többször :D -
de én nem értem, hogy sokaknál mért kell külön frissíteni. Nekem soha nem kell magától megcsinálja? Vagy nekem megy update nélkül is? -
Igen. Van 3.6-os PBsetup is.
A jelenlegi kliens és szerver verzió.
Kliens: v2.331 / A1386
Szerver: v1.867 / A1386 / C.2.331 -
jött ki új pb ?