• The Protector
    Nekem a minap az a gondolatom támadt,hogy az Online csalást is lehetne rendesen büntetni,pénzbírság meg ilyenekre gondoltam.
    Több okból is:A trollkodást,vagy nem anyagi vonzattal hanem mondjuk becsületsértést okzó dolgokat is lehet feljelenti stb.....akkor ez miért lenne kivétel.
    A másik meg az,hogy TE fizettél egy termékért/szolgáltatásért és más személy miatt nem tudod rendesen használni,tehát megkárosítja a TE tulajdonodat.Akár a kiadó is perelhetne üzletrontás címszó alatt vagy hasonló.
    Lehet,hogy a szakszavak nem felelnek meg(mert pl az üzletrontás az amikor az éttermedről vki szándékosan szarokat szórólapozik,vagy a hírdetéseidet trollkodja tele) de gondolom tudjátok mire gondolok.
    Nem elég az szerintem,hogy bannolnak vagy ilyesmi mert az hamar kijátszható.

Jah és kedves Online játékosok.Soha ne feledjétek a SZÉP SZÓ erejét.
    NEm egyszer volt az,hogy egy csalónak írtam egy kedves levelet és ezek után lekapcsolta a cheat-et vagy odébb állt a szerverről.Megírtam,hogy kőkemény munkával megvettem a játékot mert szar az élet,napi fél órát se tudok játszani és akkor már legyen kedves ne rontsa el az élményt.Meg írtam neki azt,hogy szerintem nem lehet annyira béna,hogy ilyenhez kelljen folyamodnia és neki is jobban esne az ha nem szidnák folyamatosan a szüleit vagy őt.