Half-Life 2 Orange Box
-
juventus #27 Hát amit Mr. #20-ban olvashatunk annál nagyobb baromságokat rég olvastam.
Igen , valószínű hogy valaki csak azért vesz tv-t hogy konzollal játszon vele. Te nem szoktál tv-zni? Vagy esetleg dvd-t nézni? Igen , arra jó a 55 centis SDTV is mi? Mert végülis nem szebb egy normális LCD tv-n nézni mind a tv-t mind pedig a dvd-t. Arról nem is beszélve hogy ez a fél milliós összeg kicsit túl sok. Egy X-et veszel mindennel együtt 100-ért plusz egy jó tv 200 , ami nem full hd persze de ezen is beszarsz olyan a grafika. Jah grafika , a te fél millás kis pc-en sosem lesz olyan a graf mint X-en és a tv-n jah és görnyedhetsz a kis 19 colos moncsid előtt , a gerincferdülésről meg majd értesítsd az orvosodat. Nem kényelmesebb végülis egy wireless fasza joyyal az ágyból vagy fotelből nyomni egy 100 centis tv-n. Jah és nekem már elég régóta megvan ez a konzol , és semmi baja sincs , ha meg lesz 10 ezerért megcsinálják , és nem kell új vidi kártyát vennem 150-ért hogy a fifa ne szaggasson be. Live meg nem kell mindenkinek , én totál nem használom mert van akivel játszak , vagy játszok egyedül , az is full jó. Nah mind1 a lényeg hogy a pc már rég nem játékra való , netre meg munkára , játékra már rég nem alkalmas.