Inquisitor#43
Jut eszembe, a Tv2-nek sikerült már visszaszereznie a Béres Alexandra által "lenyúlt" anagyfogyas.hu oldalt?
P.S. Kipróbáltam és sikerült. :D
A műsorról a Zindex is írt pár sorban, hogy tipikusan magyaros, már ami a játékosok indokait illeti a részvétel irányában.
Elhízásról:
Ismertem nem egy arcot, akik 3x annyit ettek mint én, még se híztak soha.
Aztán régebben nézegettem ilyen testmagasság/testsúly diagramokat, hogy mi az ideális ... amíg nem találkoztam olyan emberrel, aki széltében és hosszában 2x akkora volt mint én, két fejjel magasabb és 15 kilóval könnyebb nálam. Amikor utoljára elértem az "ideális" súlyomat, akkor konkrétan kilátszottak a bordáim.
Egy Amerikából visszatelepült családtól érdeklődtem, hogy az átlag amerikai polgár (az is aki nincs elhízva!) mitől nő olyan marha nagyra (magasság) és mitől olyan mint egy kredenc (átlag amerikai rendőr pl. dokufilmekben), mire azt felelte, hogy gyakorlatilag nem lehet nem génkezelt húsokat kapni, és mellékesen összes haszonállatot tömik növekedési hormonnal, ami persze "emberre nem veszélyes".
Egyébként láttam a műsor britt verzióját (család vs család), és ott például senkit nem szégyenítettek meg, meg tudták oldani, hogy így is érdekes legyen.