• REnicica
    Szerintem maga az alapötlet nem rossz még akkor sem ha ezt ilyen 'valóságfos' (hogy egy előttem szólót idézzek) köntösbe öltöztették.
    DE:
    1. nem egy órába kellene belesüriteni, akár neten adhatnák egész nap is!
    2. esetleges életmódtanácsokat is adhatnának, esetleg a 'játékosok' mesélhetnének arról, hogy mi változott az életükben (étrend, mozgás, teccik nekik v sem stb stb és nem csak azt h 'égjenazsir' Norbi és Béres Alexandra mennyire szimpi nekik vagy sem, és h vakon követik amiket mondanak nekik...)
    3. a kiszavazás baromság egy ilyen műsorban! Hosszas előválogatás, orvosi vizsgálatok, tesztek stb után kiszavaznak embereket, és azt mondják h fogyózzál otthon is mert még ha házat nem is nyertél, autót nyerhetsz. Baromság. Azért mert valóságshow-nak becézik ezt a müsort, még nem kellene kiszavazó-show-nak lennie. A házat v kocsit ugy is megnyerhetné akárki, ha a végén megnéznék h ki fogyott le leginkább.
    4. Az előzőből adodik a következő probléma: egy 100 kilós ember az ééééletben nem fog többet fogyni, mint egy 180 kilós. Szerintem. Akkor mi alapján mérik azt, hogy ki fogyott többet? Mert akkor ezek szerint a 180 kilós nagyobb sansszal indul az egészben. És ha ez a fő szempont (azontúl h kiszavaznak valakiket tök hülye indokokkal, csak azér mert egy hét alatt nem került hozzá közel... Éééés?) akkor miért nem válogattak össze 12 180 kilós embert? És egyenlő esélyekkel indulnának.
    Tehát egy kicsit káosz ez a müsor. És elszurták azzal hogy az amerikai minta után mentek...