• archkoven
    Az elhízásnak főként genetikai okai vannak és az ok elsősorban nem az életvitelben keresendő, az is számít persze, csak sokkal kevesebbet mint a genetikai adottságok.
    A fogyáshoz a diéta sokkal hatékonyabb mint az aerob mozgás, a kettő együtt a legjobb, de a szigorú diéta (folyamatosan csökkenő szénhidrát, sok fehérje) sokkal nagyobb részben veszi ki a részét a fogyásból.
    A műsor koncepcióját meg lehet szidni, de hosszú idő óta ez az első téma amit tényleg érdekesnek találok. Nézni valószínűleg ezt sem fogom -mivel szinte egyáltalán nem nézek tévét- de ezt tényleg érdekes ötletnek tartom és bár nem vagyok szakértő, de nehezen hiszem, hogy két ilyen húzónévvel megbukjon a sorozat. Túl sok embert érdekel a téma és ráadásul igen sok érdekes feledatot lehet eléveztetni a szereplőkkel amik igen viccesek lehetnek, tekintve, hogy extrém dagadtak. Ha betartják a diétát akkor két három hónap alatt elképesztő tömegtől szabadulhatnak meg ami már önmagában is érdekes és inspiráló egy fogyni vágyó laikus számára.
    Szóval szerintem a TV2 ezúttal jó lóra tett, nem tudom elképzelni, hogy ezúttal is megbukjanak (hacsak nem lesz valami nagyon amatőr a kivitelezés).