Az UAZ 4x4 néven ismert játék folytatása...
  • Indigo
    Nem egy egetverően nagy játék, de egyszeri kikapcsolódásnak megteszi. A világbajnokságot 2 laza délután alatt végig lehet játszani, és ennél többet sajnos nem kínál a játék. Persze később újra lehet játszani a versenyeket a jobb idő vagy több bónuszpont elérése érdekében.

A grafika egész pofás, néhol egész gyönyörű, viszont mindent "kimaxolva" már elég magas a gépigénye.

5 helyszín van:
    Nevada - sziklás kanyon
    Michigan - sziklás dombság
    Izland - esős, sáros, csúszós dombság
    Egyiptom - sivatag
    Krím félsziget - száraz, sziklás hegyvidék

Mindegyik helyszín tartalmaz 7-8 versenyt, különböző terepeken. A versenytípusok között megtalálható a "sima" verseny, a trial, a tájékozódás (orientering), és ezek éjszakai változatai.

A tájékozódási versenyek a legélvezetesebbek, imádmtam a gyönyörűszép, vadregényes tájakon szabadon barangolni. Ebben a versenytípusban arra mehet az ember, amerre csak akar, és a cél, minél rövidebb idő alatt megtaláljuk a következő ellenőrző pontot. Kis okoskodást is igényel, mert csak domborzati térkép áll a rendelkezésünkre, és ebből kell leszűrni, hogy merre a legegyszerűbb menni, vagy egyáltalán lehet-e. Bizony sokszor előfordult, hogy pofára estem, mert az ellenőrző pont ott volt ugyan, csak egy szakadék utamat állta, vagy kb 500 méterrel magasabban volt, egy meredek szikla tetején, és olyankor új utat kellett keresni.. Dehát ez éppen erről szól...

LEhet tuningolni is a járgányainkat, itt is szabadon lehet válogatni az egyes alkatrészek között (csak a megszerzett zsetonok mennyisége szab határt költekezéseinknek), viszont érdemes megválogatni miket teszünk fel, mert minden alkatrész külön befolyásolja a jármű képességeit, egyiket pozitívan, másikat negatívan (mérlegelni kell, mit áldozunk fel mire).

Egyetlen nagy hibája a játéknak, hogy az egyik legsarkalatosabb pontja, a fizikai modellezés kicsit bicegősre sikerült... Az autók úgy mozognak, mintha nem lenne felfüggesztésük, felborulni csak nagy nehezen sikerül. Egy nagyobb ugratásnál a járgányt a levegőben(!) akár 90 fokkal is "irányba tudtam tenni", mintha Trackmania Nations-t játszottam volna :)

Node ezt leszámítva nem rossz kikapcsolódás az offroad autóversenyzés szerelmeseinek. Akit érdekel a téma, nyugodtan próbálja ki (persze csak akkor adjon ki rá pénzt bárki is, ha előtte kipróbálta).