209
Az UAZ 4x4 néven ismert játék folytatása...
  • gögistar
    hát azt nem tom
    De azt tom hogy a videokbol és beszámolókbol kiderült nékem ,hogy ez teljesen olyan mint az uaz 4x4
    (persze ott csak uaz-ok voltak)
    más auto, más pálya
    a grafika ugyan olyan mint az uaz 4x4-ben
    nem fikázom a játékot de nincs kedvem letölteni.
    Ápropó kedv.:
    Nem tud vki egy olyan játékot aminek nincs nagy igénye ám mégis hosszu a játékmenet és könnyen le lehett tőteni.
    Nagyon megköszönném a tippeket ugyanis pénzem nincs venni játékokat
    (tudom én vagyok a világ legnagyobb bunkoja de sajno ez állt elő)
    Ja és ha lehet ne legyen olyan nehéz a játék elindítása (itt a crack és egyéb dolgokra gondolok)
  • dupcsik
    hello! ki tudja a játékot hogy lehet a win7 alatt futtatni mert azt irja nem kompatibilis
  • FlyLegy
    Nem tudja vala,i, hogy melyik verziót adták ki angolul?
    Feltettem az angol verziót, először volt benne valami 10 hely, aztán összevissza peccseltem és maradt 5 darab, és megpróbálta európaiul leírni a cirill betűket. Még szerencse, hogy kimentettem a nyelvi fáljait, mert megszívtam volna a sok kriksz-kraksz-szal. A peccsek visszaruszkiasítják a játékot :S
  • ricsa008
    nekem feketeség jön be
    Alt-tab ozok mint a hülye és kis idő után bejön
  • bgabor
    Felraktam én is. Elindítom és nem indul.

Értem én hogy orosz fejlesztésű játék, de nem illene legalább a főmenüig eljutnia?
  • ricsa008
    4x4.Hummer-SKIDROW
  • zsumo1992
    nekem be van instalalva, csak nem indul el
  • Hoffi
    töltsd le a daemon tools 4.12.2-t azzal szerintem menni fog
  • zsumo1992
    Vki segitsen pls!!!!!! Elkezdi ellenorizni a lemezt(checking disc) es utanna nem indul el, kiir vmi hibat
  • Hoffi
    nagyonszépe kérek valakit küldjön egy mentést pls:D

előre is nagyon köszönöm
  • Indigo
    A sima változathoz van angol fordítás. Hiányos ugyan, de nem annyira zavaró, minden tökéletesen világos volt a számomra.
  • Willi Betz
    Orosz igen.
  • sznus
    Gondolom mivel orosz oldalon volt, ezért a játék is orosz. Vagy esetleg angol?

Az angolosítás és a magyarosítás meg erőteljesen hiányos sajnos a játékhoz.
  • Indigo
    Köszi!
  • Willi Betz
    Én is egy orosz torrent oldalon találtam rá.
    innen
  • Indigo
    Hmm, ez egész jól hangzik, csak nem tudom honnan lehetne beszerezni ezt az Extreme Editon-t
  • Willi Betz
    Új helyszínek is. Oroszország,Ázsia,középeurópa,meg grönland talán.
  • Indigo
    Új helyszínek is vannak, vagy csak új útvonalak?
  • Willi Betz
    Nekem az Extreme Edition van meg,abban több pálya található. De gyakorlatilag ugyanez.
  • Indigo
    Nem egy egetverően nagy játék, de egyszeri kikapcsolódásnak megteszi. A világbajnokságot 2 laza délután alatt végig lehet játszani, és ennél többet sajnos nem kínál a játék. Persze később újra lehet játszani a versenyeket a jobb idő vagy több bónuszpont elérése érdekében.

A grafika egész pofás, néhol egész gyönyörű, viszont mindent "kimaxolva" már elég magas a gépigénye.

5 helyszín van:
    Nevada - sziklás kanyon
    Michigan - sziklás dombság
    Izland - esős, sáros, csúszós dombság
    Egyiptom - sivatag
    Krím félsziget - száraz, sziklás hegyvidék

Mindegyik helyszín tartalmaz 7-8 versenyt, különböző terepeken. A versenytípusok között megtalálható a "sima" verseny, a trial, a tájékozódás (orientering), és ezek éjszakai változatai.

A tájékozódási versenyek a legélvezetesebbek, imádmtam a gyönyörűszép, vadregényes tájakon szabadon barangolni. Ebben a versenytípusban arra mehet az ember, amerre csak akar, és a cél, minél rövidebb idő alatt megtaláljuk a következő ellenőrző pontot. Kis okoskodást is igényel, mert csak domborzati térkép áll a rendelkezésünkre, és ebből kell leszűrni, hogy merre a legegyszerűbb menni, vagy egyáltalán lehet-e. Bizony sokszor előfordult, hogy pofára estem, mert az ellenőrző pont ott volt ugyan, csak egy szakadék utamat állta, vagy kb 500 méterrel magasabban volt, egy meredek szikla tetején, és olyankor új utat kellett keresni.. Dehát ez éppen erről szól...

LEhet tuningolni is a járgányainkat, itt is szabadon lehet válogatni az egyes alkatrészek között (csak a megszerzett zsetonok mennyisége szab határt költekezéseinknek), viszont érdemes megválogatni miket teszünk fel, mert minden alkatrész külön befolyásolja a jármű képességeit, egyiket pozitívan, másikat negatívan (mérlegelni kell, mit áldozunk fel mire).

Egyetlen nagy hibája a játéknak, hogy az egyik legsarkalatosabb pontja, a fizikai modellezés kicsit bicegősre sikerült... Az autók úgy mozognak, mintha nem lenne felfüggesztésük, felborulni csak nagy nehezen sikerül. Egy nagyobb ugratásnál a járgányt a levegőben(!) akár 90 fokkal is "irányba tudtam tenni", mintha Trackmania Nations-t játszottam volna :)

Node ezt leszámítva nem rossz kikapcsolódás az offroad autóversenyzés szerelmeseinek. Akit érdekel a téma, nyugodtan próbálja ki (persze csak akkor adjon ki rá pénzt bárki is, ha előtte kipróbálta).

• bátyo
    sziasztok
    honan lehet letölteni a játékot
  • Hoffi
  • Hoffi
    bocs 100%-ost
  • Hoffi
    valaki lécci küldjön egy 100°-os mentést priviben lécci

előre is köszönöm
  • kislalik
    Nekem az UAZ 4x4 sokkal jobban bejön, pedig ez a 2. része (elmétetileg).
  • marko37
    szerintem is a hummer tényleg 1 kicsit robotosan mozog
  • Willi Betz
    Screamer 4x4 után szerintem ez a legjobb.
  • kislalik
    JÓÓ lett!! Megcsináltam! YEAHHHHHHHH. NA ki a király??!!

Köszi mindenkinek aki segített! 1000 hálám.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Öszíntén szólva, nem egy hanyatesés a játék . Szerintem elég robotosan mizog a Hummer és azért egy 3T-ás gépnek szerintem egy kis buckán nem kéne hanyatvágnia magát.
  • kislalik
    Rájöttem, lehet valami ilyesmi a baj: StarForce A védelmi megahajtók telepítéséhez Rendszergazda jogsultság szükséges. Másoldat Védő Rendszer
  • vida1996
    Csá
    Akinek kell a demon tools. 4.12 annak itt egy link(A Full Drive 2:Hummer-hez
    http://www.9down.com/Daemon-Tools-4-12-With-SPTD-1-55-21244/#
  • marko37
    tenx de ez lezárva ez van helyette
  • kislalik
    Tessék.
  • marko37
    az uaz 4x4 nek van topikja?
  • kislalik
    Mindegy, köszi mindent. Pedig jó játék lehet :(
  • Willi Betz
    Lehet nem az,de directX9. Aztán, hogy melyik azt nemtudom
  • kislalik