Full Drive 2: Hummer

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát azt nem tom
De azt tom hogy a videokbol és beszámolókbol kiderült nékem ,hogy ez teljesen olyan mint az uaz 4x4
(persze ott csak uaz-ok voltak)
más auto, más pálya
a grafika ugyan olyan mint az uaz 4x4-ben
nem fikázom a játékot de nincs kedvem letölteni.
Ápropó kedv.:
Nem tud vki egy olyan játékot aminek nincs nagy igénye ám mégis hosszu a játékmenet és könnyen le lehett tõteni.
Nagyon megköszönném a tippeket ugyanis pénzem nincs venni játékokat
(tudom én vagyok a világ legnagyobb bunkoja de sajno ez állt elõ)
Ja és ha lehet ne legyen olyan nehéz a játék elindítása (itt a crack és egyéb dolgokra gondolok)
hello! ki tudja a játékot hogy lehet a win7 alatt futtatni mert azt irja nem kompatibilis

Nem tudja vala,i, hogy melyik verziót adták ki angolul?
Feltettem az angol verziót, elõször volt benne valami 10 hely, aztán összevissza peccseltem és maradt 5 darab, és megpróbálta európaiul leírni a cirill betûket. Még szerencse, hogy kimentettem a nyelvi fáljait, mert megszívtam volna a sok kriksz-kraksz-szal. A peccsek visszaruszkiasítják a játékot :S
nekem feketeség jön be
Alt-tab ozok mint a hülye és kis idõ után bejön
Felraktam én is. Elindítom és nem indul.

Értem én hogy orosz fejlesztésû játék, de nem illene legalább a fõmenüig eljutnia?

4x4.Hummer-SKIDROW
nekem be van instalalva, csak nem indul el

gépem zotac geforce 9500 gt 1gb,Pentium IV 2X3.4ghz proci,320gb harddisc,3gb ram,alap lap abit gd 8 pro

Hoffi
töltsd le a daemon tools 4.12.2-t azzal szerintem menni fog

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Vki segitsen pls!!!!!! Elkezdi ellenorizni a lemezt(checking disc) es utanna nem indul el, kiir vmi hibat

gépem zotac geforce 9500 gt 1gb,Pentium IV 2X3.4ghz proci,320gb harddisc,3gb ram,alap lap abit gd 8 pro

Hoffi
nagyonszépe kérek valakit küldjön egy mentést pls😄

elõre is nagyon köszönöm

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

A sima változathoz van angol fordítás. Hiányos ugyan, de nem annyira zavaró, minden tökéletesen világos volt a számomra.

Willi Betz
Orosz igen.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

sznus
Gondolom mivel orosz oldalon volt, ezért a játék is orosz. Vagy esetleg angol?

Az angolosítás és a magyarosítás meg erõteljesen hiányos sajnos a játékhoz.

Köszi! <#eljen><#vigyor>

Willi Betz
Én is egy orosz torrent oldalon találtam rá.
innen

Hmm, ez egész jól hangzik, csak nem tudom honnan lehetne beszerezni ezt az Extreme Editon-t <#nemtudom>

Willi Betz
Új helyszínek is. Oroszország,Ázsia,középeurópa,meg grönland talán.

Új helyszínek is vannak, vagy csak új útvonalak?

Willi Betz
Nekem az Extreme Edition van meg,abban több pálya található. De gyakorlatilag ugyanez.

Nem egy egetverõen nagy játék, de egyszeri kikapcsolódásnak megteszi. A világbajnokságot 2 laza délután alatt végig lehet játszani, és ennél többet sajnos nem kínál a játék. Persze késõbb újra lehet játszani a versenyeket a jobb idõ vagy több bónuszpont elérése érdekében.

A grafika egész pofás, néhol egész gyönyörû, viszont mindent "kimaxolva" már elég magas a gépigénye.

5 helyszín van:
Nevada - sziklás kanyon
Michigan - sziklás dombság
Izland - esõs, sáros, csúszós dombság
Egyiptom - sivatag
Krím félsziget - száraz, sziklás hegyvidék

Mindegyik helyszín tartalmaz 7-8 versenyt, különbözõ terepeken. A versenytípusok között megtalálható a "sima" verseny, a trial, a tájékozódás (orientering), és ezek éjszakai változatai.

A tájékozódási versenyek a legélvezetesebbek, imádmtam a gyönyörûszép, vadregényes tájakon szabadon barangolni. Ebben a versenytípusban arra mehet az ember, amerre csak akar, és a cél, minél rövidebb idõ alatt megtaláljuk a következõ ellenõrzõ pontot. Kis okoskodást is igényel, mert csak domborzati térkép áll a rendelkezésünkre, és ebbõl kell leszûrni, hogy merre a legegyszerûbb menni, vagy egyáltalán lehet-e. Bizony sokszor elõfordult, hogy pofára estem, mert az ellenõrzõ pont ott volt ugyan, csak egy szakadék utamat állta, vagy kb 500 méterrel magasabban volt, egy meredek szikla tetején, és olyankor új utat kellett keresni.. Dehát ez éppen errõl szól...

LEhet tuningolni is a járgányainkat, itt is szabadon lehet válogatni az egyes alkatrészek között (csak a megszerzett zsetonok mennyisége szab határt költekezéseinknek), viszont érdemes megválogatni miket teszünk fel, mert minden alkatrész külön befolyásolja a jármû képességeit, egyiket pozitívan, másikat negatívan (mérlegelni kell, mit áldozunk fel mire).

Egyetlen nagy hibája a játéknak, hogy az egyik legsarkalatosabb pontja, a fizikai modellezés kicsit bicegõsre sikerült... Az autók úgy mozognak, mintha nem lenne felfüggesztésük, felborulni csak nagy nehezen sikerül. Egy nagyobb ugratásnál a járgányt a levegõben(!) akár 90 fokkal is "irányba tudtam tenni", mintha Trackmania Nations-t játszottam volna 😊

Node ezt leszámítva nem rossz kikapcsolódás az offroad autóversenyzés szerelmeseinek. Akit érdekel a téma, nyugodtan próbálja ki (persze csak akkor adjon ki rá pénzt bárki is, ha elõtte kipróbálta).

sziasztok
honan lehet letölteni a játékot
Hoffi
<#boxer><#falbav><#wow1><#mf2><#conf>

Hoffi
bocs 100%-ost

Hoffi
valaki lécci küldjön egy 100°-os mentést priviben lécci

elõre is köszönöm

Nekem az UAZ 4x4 sokkal jobban bejön, pedig ez a 2. része (elmétetileg).<#shakehead>

\"A bort csak tisztán, de a sört mocskosul.\"

marko37
szerintem is a hummer tényleg 1 kicsit robotosan mozog

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

Willi Betz
Screamer 4x4 után szerintem ez a legjobb.

JÓÓ lett!! Megcsináltam! YEAHHHHHHHH. NA ki a király??!!<#awink>

Köszi mindenkinek aki segített! 1000 hálám.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Öszíntén szólva, nem egy hanyatesés a játék <#idiota>. Szerintem elég robotosan mizog a Hummer és azért egy 3T-ás gépnek szerintem egy kis buckán nem kéne hanyatvágnia magát.

Rájöttem, lehet valami ilyesmi a baj: StarForce A védelmi megahajtók telepítéséhez Rendszergazda jogsultság szükséges. Másoldat Védõ Rendszer
<#zavart1>

Csá
Akinek kell a demon tools. 4.12 annak itt egy link(A Full Drive 2:Hummer-hez
http://www.9down.com/Daemon-Tools-4-12-With-SPTD-1-55-21244/#

marko37
tenx de ez lezárva ez van helyette

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

marko37
az uaz 4x4 nek van topikja?

Mindegy, köszi mindent. Pedig jó játék lehet 😞 <#szomoru1>

Willi Betz
Lehet nem az,de directX9. Aztán, hogy melyik azt nemtudom

Az elég érdekes Vistán. 😄<#buck>

Willi Betz
Nekem az van😄

De Vistán h lehet DirectX9c??😄

marko37

nekem sikerült

Willi Betz
DirectX9c

És nem tu
dod mien Drivert fogad eL??xD
NVIDIA GeForce 8600 GT

Ehez meg másik Driver kell -.-

Willi Betz
Jó.

Akkor a 4.12.3 jó lessz?? Mert a 4.12-õt nem találom. Bocs a lámaságért! :S <#lama>

Willi Betz
Igen az is.

Ismét nagy hálás vagyok, és azt nem tudod, hogy az UAZ 4x4 az is a 4.12-vel menne? Mert az megvan (a Full Drive Hummert még most töltöm) és azt irja ki, hogy az eredeti CD kell.

Willi Betz
Azzal nem fog menni😞 Nekem is az volt és kiírta,hogy tegyem be az eredeti lemezt.

Köszi, nekem a Lite 4.30.3 van fent.<#szomoru1>

Willi Betz
Más nem,viszont Deamon Toolsból a 4.12 lite,amivel mûködik.

Nagyon szépen köszönöm.
Lenne még egy kérdésem: a Deamon Tools-on kívül nem kell más program a mûködtetéséhez, feltelepítéséhez??
Segítségeteket elõre is köszönöm!

Oldal 1 / 5Következő →