Hellion#8
Nekem az a véleményem erről, -tudom senkit nem érdekel-, hogy a Magyar internet"felhasználók" többsége igencsak tizenéves. Ami önmagában nem lenne baj. A baj ott kezdődik, hogy aki NEM tizenéves, azt egyszerüen kiutálják. Emliti a cikk például az iwiw-et. Namost nézzük csak meg -aki teheti-, hogy az iwiw tábora kikből is áll többségben? Tinikböl. De, ez vonatkozik a myvipre, hotdogra, chat.hu-ra és még sorolhatnám. És aki ezt nem hiszi el, az győződjön meg maga róla és nézzen be például a chat.hu-ra legalább 1 héten keresztül naponta 2-3 órát, este. És nézze a szinvonalt. És hogy jön ide az SG cikk? Úgy, hogy amíg a Magyar netezők átlag életkora 14-18 közötti -plusz minusz 1-2 év- addig ne csodálkozzon senki, hogy az idősebb, komolyabb réteg NEM ül le "netezni". (Hogy aztán a tinik bődületes stílusátol negatív élményt szerezzen) Tehát a Magyar netesek kb 70%-a tizenéves. A többi 30% egyébb korosztályu, de az biztos, hogy ők vagy a munkájuk miatt használják a netet, vagy egyszerűen érdeklödő. És tudom, hogy ez most nem tetszik sokaknak, hogy megírtam, de mivel jó magam már 10 éve vagyok netfelhasználó, van némi rálátásom kik is használják a netet többségben, s mire! Szóval el kéne ezen gondolkodni, hogy az államnak, iskoláknak NEM a gyerekeket kéne"nyomni" az internet fele, hanem az átlag 25-50 közti polgárt. Tehát amig ez a helyzet, addig nem is fog változni semmi, s marad a Magyar lakosság 70%-a informatikai analfabéta.