• who am I 7
    De Doro értsd már meg, ahogy előttem is mondták.NEM IT "szakembert" kell mindenkiből képezni.Bár, attól, h ért vki az ófiszhoz még nem it szakember...szal ezt is rágd át még egy picit.Na a lényeg, hogy szépen biztonságosan, FELHASZNÁLÓI szinten tudják kezelni a PC-t.Már le írtam, aki olyan irányban megy tovább, az hidd el, hogy megfogja tanulni, de ha valaki pl. felszólgáló, akkor azt ne akard már hogy honlapot meg adatbázist meg makrót meg c++-t szerkesszen....MINEK?LOL.Tanulja meg kezelni a gépet jól.És itt a baj.
    A vidéket nem, hogy NEM támogatják, de még le is húzzák, mivel falukba pl. mi az istennek a szereverek?Fejlődész bakker.Nekem ezekről a gyökér net szolgáltatókról is a politikusok jutnak az eszembe.Direkt hülyítik a népet, hisz ha a nép mindenről tudna, már rég elégették volna őket.Nem tudnának ÁTBA*zni senkit, na mind1 ez csak egy kis "mellékvágány" :D

Szóval Falhasználói szint alatt értem azt, h megprobálják megérteni a hardware-k müködését.Esetleg ki is tudnak cserélni 1-2 dolgot.Legalább 1 ilyen ember legyen 1 családba :D már előre lépés lenne :) Szóval, be tudja kapcsolni a gépet, eltudja inditani msn-t,tudja használni hotmél/frémél/gmél-t és mondjuk non-plus ultraként akár egy WINDOWS installt is meg lehetne tanítani, az alapvető programok (mediaplayer/1 vírus írtó+firewall/különbözö installok) után... :D jó mondjuk egy 60 éves maminak ezeket beadni biztos nem lenne egy szívgyógyszer, dehát talán a 30-45 közöttiek még azért...foghatnák az adást :)

Kedvencem lesz sokáig a file-cserélős perek, amikor a pénzéhes kiadók és az öreg, pc-hez hótökör bírák hoznak döntéseket letöltés ügyben :)