• DoRo
    Annyit még elfelejtettem hozzátenni hogy azért az ilyen elmaradott térségeket, embereket tán néha támogatni is kellene mert azok lehet hogy azért vannak elmaradva mert nincs pénzük gépre meg internetre és nem azért mert nem akarják megtanulni.Azért ne felejtsük el hogy olyanok is vannak akiknek 20dkg szalámira sem jut nagyon nem hogy számítógépre és ezen ismét csak a politikusoknak kellene elgondolkozni.Na mindegy én nem politizálok.Egy biztos, a társadalmi helyzetünk is olyan hogy nem állunk úgy ahogy kellene főleg hogy a középréteg eltünt.Nekem van gépem meg internetem és ezt egyre nehezebb is megtartani a gépet még csak csak fenn lehet tartani ha jól össze van rakva de az internetért állandóan fizetni kell ugye havonta.Ha mondjuk olcsóbb lenne az internet meg mondjuk a hátrányosabb helyeken vagy embereknek könnyebben hozzá lehetne jutni a számítógéphez akkor nem kellene az embereket pecázni a szolgáltatónak.Nem ide tartozik bár lehet hogy mégis: a minap azt hallottam a tévében egy tejtermelőtől hogy ma 80Ft-ért el lehetne adni 1L tejet ugyanis a többit ami fölötte van mind az eladó rakja rá.Na most ha ez a számítógép alkatrészeknél is úgy van hogy az a videókártya mondjuk 6000Ft de rárak még az eladó 10000Ft-ot akkor ez elég érdekes.Mondjuk azon is el kellene gondolkozni hogy amíg nálunk egy mondjuk középkategóriás gép 150000Ft az ugyanazzal az összeállítással Németországban 100000Ft.