• who am I 7
    Hát egy kicsit sántít azért a dolog itt nálad, tapasztalat híjján, akár mennyi idős is vagy.A gyerekeknek nem kell adatbázist kezelni, nem kötelező naptárokat csinálni és körleveleket küldeni, és nem kötelező exceles x-keres fügvényekkel foglalkozni egész nap vagy makróval.Legalábbis szerintem, nem az alapján kellene okoskodni, h valaki csak akkor ért a géphez, ha tud egy margózott,körlevelet csinálni.
    Egész egyszerűen kortól függ átlagosan a felhasználás.Ha valaki adminisztráció területen akar elhelyezkedni, akkor ezt mind megtanulja.Ezenkívül, ha komolyabb céghez kerül valaki mérnök/manager/administrator/rencergizda akármi, akkor szintén megtanulja.
    Akiket te említesz az a 14-18 esetleg 19 éves korosztály.Vagy olyanok akiknek nincs szükségük pl. az office-ra, access-re és még sorolhatnám.Nem ezek alapján kellene megítélned a "mai fiatalságot".Hanem, mondjuk amikor már dolgoznak, és mi kell nekik mire van szükségük stb.Mert én úgy gondolom, h egy bizonyos korban ez a töltés-warezolás stb, egyáltalán nem gáz, és ha nincs szüksége többre, úgy gondolom, ettől függetlenül, lehet, hogy pl jóval többet ért a hardware-es felépítésekhez mint pl. te.Vagy különböző problémákat az op. rendszeren belül, is hatékonyabban tud megoldani mint mondjuk te, az office-os körleveleddel.Szóval, csak óvatosan az ilyen nagy meghatározásokkal.Mert ahogy minden, ez is nézőpont kérdése.

ufff.Pc-t meg netet a népnek.Közelebb is hozza őket, és tökéletes "helyszín" az iltelligens vitákra.A tanítása pedig szerintem több mint ajánlott.Jóval ajánlottam mint a szutyok kereskedelmi tv-k szennyei stb.De persze, senkit sem szabad kötelezni...de a tanulás sosem árt.