• Frayer
    Jah tudom, csak rossz a helyes írásom, de leszarom.
    Azt akartam mondani,hogy mennyivel szebb lenne a világ ha játékok egy nyitot rendszerre támaszkodnának a dx helyett, mondjuk az openGl-re. :D
    Ha valami nyitott, sokkal többen fejlesztenek rá, és sokkal jobb lesz a végtermék is. A directX felületet, sokkal nehezebb programozni is, ezt carmack is megmondta, és a nagy játék-programozó guru is úgy van vele,hogy jobb lenne a Gl.
    Meg nem lehetne zsarolni a népet, mint a Dx-el. :(((
    Rohadjon meg mindenki ott redmondba.
    Az emberek meg mikor kezdenek már el fejleszteni komolyan linuxra is?? mindenhól a fos win api-ra épülő alkalmazások, még jó hogy nagyon jön felfelé a java platform. Kellene csinálni linux programozói interfész leírásokat is, egy csomó suliban is a win apikat erőltetik, meg könyvek is azt nyomják, hát hól itt a demokrácia, ms lobbi elnyomja a kisembereket, a tömeg meg beveszi a cumit és gyakorlatilag az ingyen op rendszer helyett a drága ms alternatívát választja, még jó hogy én sose fizettem ms cuccért, crack az életem, meg az hogy térítem a népet, serial minden mennyiségben, a baud csodálatos vilgában, ahól mi csak egy apró kis jelentéktelen bitek vagyunk, nehogymá billi fiú mondja meg a frankót.