• tom69
    #76
    Sajnállak wanek meg teddybear, hogy ilyen korlátoltak vagytok.

    Inkább vegyétek a fáradtságot és kicsit ássatok bele a témába a sajnálkozás helyett, akkor talán lesz némi fogalmatok, hogy mi folyik körülöttetek a világban.

    Akkor ti nem ismeritek az amerikai mentalitást.

    Aki ismeri az tudja, hogy Amerika soha nem hagyná, hogy lekörözzék az űrprogramban. Az ebben résztvevő pénzemberek nagyon is tudják, hogy milyen felmérhetetlen gazdagság rejlik az Naprendszer erőforrásainak kiaknázásában.
    És ezt nem fogják senki kedvéért kiengedi a kezükből de legjobban annak örülnek, ha te erről csak mint tudományos fantasztikumként gondolkozol és nem mint realitásról...

    Mivel a technológia már minimum a 2. világháború idején létezett, tehát e két tény ismeretéből logikusan következik, hogy ez a munka már évtizedek óta gőzerővel folyik a nyilvánosság teljes kizárásával és félretájékozatásával.

    Egyébként ezt támasztják alá az ebben a munkában résztvevő emberektől kiszivárogtatott információk és dokumentumok is.

    Én is azt mondom, hogy HA NEM HISZED AKKOR JÁRJÁL UTÁNA és ne játszad azt mint Pista bácsi, mint amikor meglátta az első gőzhajót és azt mondta: De hát ez lehetetlen!

    Ez a technológia nem lehetetlen, csak nem fér bele a fantáziádba, mert megrekedtél azon a tudásszinten amit kisiskolásként tanítottak, és azt hiszed, hogy az emberek mindig autóval fognak járni és mindig benzint fognak tankolni, és ami ezen túlmutat az csak fantasztikum.

    Akkor nézzed meg ezt:

    Android fej a holdon ( emberfej méretű ), továbbá a Szaturnusz egyik holdja - avagy mit tud George Lucas ???


    Erdők és tavak a Marson videó


    Nem találják a MIR-t a sok más jármű miatt...