Euro Truck Simulator
  • invisibility
    Szasztok! Nemrég játszom az ETS-el, de bámulatos, hogy egy két ember kreatív munkájával mennyire fel lehet dobni a játékot! Mivel munkám során elég sokat vagyok kamionok közt engem is elkapott az alkotási láz, melyet csak a Zmodeler ismeretlensége korlátoz. Emiatt a játék miatt kormányt is vettem! Rengeteget tanultam ebből a fórumból is. Ha időm engedi belemélyedek a Zmodelerbe és remélem még magasabbra emelhetem a "magyar fémjelzésű" módok, gépek, összetevők áriáját. Mivel ez az első kommentem, nem reménykedem "meghallgatásra" elolvasásra, ami annak tudható be hogy kérdéseimer a keresőn keresztül próbáltam kielégíteni és igyekeztem a topik légkörét nem nyomasztani. Bár az alapjáték elég korlátolt viszont nyitott az új dolgok befogadására igen nyitott. Nekünk felhasználóknak kell ezt az űrt kitölteni kreativitásunkal! Ezúttal kérek mindenkit akinek megvan a tehetsége a minőségi munkára, hogy ha lehet MAGYAR szállítmányozás névjegyeit használja munkája során. Ezzel is megmutatva eme játék rajongótáborának, hogy mi magyarok igen is tudunk, és itt vagyunk!