Euro Truck Simulator
-
Kint elek az UK-ban (Anglia), ugyhogy gyorsan leforditottam nektek. Ime az en forditasomban:
10 nappal ezelott egy uzleti kirandulason voltam Pragaban. A ``kirandulas`` erdekesebb volt, mint gondoltam volna.
Lehetosegem volt talalkozni Pavel Sebor-al a cegenel - SCS Software - Praga kozpontjaban a Jana Masaryka utcan.
Azt hiszem, azon keves nezelodok egyike voltam, akik lattak az Euro Truck Simulator es a 18 Wheels of Steel: American Long Haul-t akcioban (mukodes kozben) a kozpontjukban a megjelenes elott. Pavel es Viktor elmagyaraztak nekem az Euro Truck Simulator fobb valtozasait a 18 WoS sorozathoz kepest. Azt kell mondanom, hogy a jatek nagyon meggyozo annak ellenere, hogy meg dolgoznak rajta. Uj generacios Prism3D motor uzemel alatta jo sok sebesseg-novekedessel es ujjairt forrassal (vagy valami hasonlo). Az objektumok es a kamionok jobban kidolgozottak es az utak a valos europai uthalozaton alapszanak. A legnagyobb nyugati orszagoknak 2 vagy 3 fullra kidolgozott varosa lesz a jatekban, a tobbi orszag kozul pedig csak egy (pl. Lengyelorszag es Csehorszag). Oroszorszag nem lesz elerheto (nem lesz benne) a jatekban.
A fontosabb ficcsorok:
- DirectX 9.0c kompatibilitas
- jobb kompatibilitas a videokartyak teren
- jo kis fa/erdo-rendereles
- jol kidolgozott kamion-mozgas szimulacio
- elethuen kinezo belsok az europai kamionokhoz
- fejlesztett kozlekedesi rendszer (jobb AI) a 18WoS sorozatoknal
- jobban kidolgozott HUD
- uzemanyag-tolto allomasok, kamion-pihenohelyek es javito-allomasok az europai normakhoz igazitva
- a legtobb kamion neve atalakitva (atnevezve) a szerzoi jogok miatt (licensz kerdes, stb.)
- a 18 Wheels of Steel: American Long Haul a Haulinon alapul majd, a terulet ki lesz terjesztve, magaba foglalja majd Mexikot isA legtobb valtozas a kereseitek alapjan fejlodik, alakul majd.
A legjobb hir, hogy a 18 WoS American Long Haul kozel van a befejezeshez es az aranyba menetelhez (aranylemez..), valoszinuleg ennek a honapnak a vegere keszen lesz. A jatek nagy valoszinuseg szerint meg az iden megjelenhet, meg fog jelenni. A hivatalos web-oldal ket heten belul elerheto lesz valoszinusithetoen.
Udv: bepe79