140239
Euro Truck Simulator
-
#525 10 szám xD -
Solt #524 befejezhetnétek a szemetelést... semmi értelme... -
#523 Csak azért akkor jelenik meg, mert tetszik nekik a 10-es szám. -
#522 Jo ho még nem 10 év mulva jelenik meg -.-'
-
#521 3évet kell várni ere a gamára, LLLLLAAAAAALLLLLLL! -
#520 Ja! -
#519 ha minnyá ittvan... még még 3 év az nem sok -
#518 2010.05.18 .Hogy lehet a nylccccccccat kilencnek olvasni? -
#517 xDlol -
Szabi1991 #516 nah, az minnyá' íttvan :D -
#515 ok -
#514 elírtam! -
#513 Rosszul tudod, mert 2010.05.19 (vagy elírtad?)! -
#512 2012.05.19 -
dodo1014 #511 Hali!Megtudnátok mondani hogy mikor jön ki a gama?
Köszi -
rgida666 #510 Értem, köszi. -
#509 Hát, ha úgy vesszük, ez is az. Csak mivel ez nem az usában "játszódik" nem igazán lett volna szerencsés a 18 wos cím (szerintem). Főleg, mert az eu-ban leginkább 12 kerék az elterjedt. De ugyan az a gárda fejleszti, egymással párhuzamoan. -
rgida666 #508 Azt hiszem fogalmi zavarban vagyok. A Long Haul a 18WOS következő része. És az Euro Truck? -
#507 Boldog születésnapot! -
#506 kösz -
#505 Boldog Szülinapot!Kinn vagy a mai Szülinaposok között:) -
#504 Köcce. Na, egész jól hangzik, bár én már az scs-vel úgy vagyok, hogy hiszem, ha látom (a busdriver előtt is hasonlókat írtak, és mindenki tudja, mi lett belőle.)
A 492-es hozzászólásban írtam, hogy mégis licenszelt kamik lesznek, na, ezt kicsit elnéztem, hiszen pont az ellenkezőjét írja.... -
TottiZsolt #503 Juppijé, ezekszerint még decemberben kijön egy nagyon jó kamionszimulátor! -
Solt #502 WOW!!! újabb motiváció, hogy megvegyem a g25-öt... :)) -
#501 Kint elek az UK-ban (Anglia), ugyhogy gyorsan leforditottam nektek. Ime az en forditasomban:
10 nappal ezelott egy uzleti kirandulason voltam Pragaban. A ``kirandulas`` erdekesebb volt, mint gondoltam volna.
Lehetosegem volt talalkozni Pavel Sebor-al a cegenel - SCS Software - Praga kozpontjaban a Jana Masaryka utcan.
Azt hiszem, azon keves nezelodok egyike voltam, akik lattak az Euro Truck Simulator es a 18 Wheels of Steel: American Long Haul-t akcioban (mukodes kozben) a kozpontjukban a megjelenes elott. Pavel es Viktor elmagyaraztak nekem az Euro Truck Simulator fobb valtozasait a 18 WoS sorozathoz kepest. Azt kell mondanom, hogy a jatek nagyon meggyozo annak ellenere, hogy meg dolgoznak rajta. Uj generacios Prism3D motor uzemel alatta jo sok sebesseg-novekedessel es ujjairt forrassal (vagy valami hasonlo). Az objektumok es a kamionok jobban kidolgozottak es az utak a valos europai uthalozaton alapszanak. A legnagyobb nyugati orszagoknak 2 vagy 3 fullra kidolgozott varosa lesz a jatekban, a tobbi orszag kozul pedig csak egy (pl. Lengyelorszag es Csehorszag). Oroszorszag nem lesz elerheto (nem lesz benne) a jatekban.
A fontosabb ficcsorok:
- DirectX 9.0c kompatibilitas
- jobb kompatibilitas a videokartyak teren
- jo kis fa/erdo-rendereles
- jol kidolgozott kamion-mozgas szimulacio
- elethuen kinezo belsok az europai kamionokhoz
- fejlesztett kozlekedesi rendszer (jobb AI) a 18WoS sorozatoknal
- jobban kidolgozott HUD
- uzemanyag-tolto allomasok, kamion-pihenohelyek es javito-allomasok az europai normakhoz igazitva
- a legtobb kamion neve atalakitva (atnevezve) a szerzoi jogok miatt (licensz kerdes, stb.)
- a 18 Wheels of Steel: American Long Haul a Haulinon alapul majd, a terulet ki lesz terjesztve, magaba foglalja majd Mexikot isA legtobb valtozas a kereseitek alapjan fejlodik, alakul majd.
A legjobb hir, hogy a 18 WoS American Long Haul kozel van a befejezeshez es az aranyba menetelhez (aranylemez..), valoszinuleg ennek a honapnak a vegere keszen lesz. A jatek nagy valoszinuseg szerint meg az iden megjelenhet, meg fog jelenni. A hivatalos web-oldal ket heten belul elerheto lesz valoszinusithetoen.
Udv: bepe79 -
#500 Most kezdtem forditani, par perc es kesz leszek vele, nem fog nehezemre esni. ;) -
#499 valaki lefordíthatná a gyengébbek kedvéér (mint én)
-
#498 ez azt jelenti, hogy a long haul bearanyozódott??? -
#497 OLVASS VISSZA és megtudod!!! -
rossi24 #496 Szevasztok nem tudná vki megmondani hogy kb mikor adják ki?
Kössz! -
#495 Én ennek nem örülök, mert sztem emiatt kevesebb lesz a kamcsi a játékban, de majd a lelkes modderek csinálnak nekünk! -
#494 The good news 18 WoS American Long Haul is close to finished and "gold" status can be reached to the end of this month
-
#493 JÓl hangzik :D -
#492 És tényleg licenszelt kamionok lesznek.
I was in Prague in a business trip 10 days ago. The trip was more exciting than other ones I had before. I have had possibilty to meet with Pavel Sebor in his company - SCS Software - in centre of Prague on Jana Masaryka street.
I think I was one of the few who seeing live Euro Truck Simulator and 18 Wheels of Steel: American Long Haul in action in their producer headquarter before release. Pavel and Viktor explain me how Euro Truck Simulator is created and showed me major changes in comparison with preceding 18 Wheels of Steel series. I must say that the game looks very nice even though it is still in preparation. New generation of Prism3D engine is used, with a lot of improvements and total overwrites of several areas. The objects and trucks are more smoothed and have more details, the roads more or less is based on real european road network. The biggest western countries will be have 2 or 3 cities in game, the others only one city (Poland, Czech for example). Russian was not available in game - maybe it will be in next sequel (the same as my city Cracow in Poland).
The main futures are:
DirectX 9.0c compatibilty
better compatibility and utilization of graphics card
large enhancement in tree rendering
enhanced the truck driving simulation
real looking interiors of European trucks - especially dashboard
many kind of European AI cards on the road
traffic system is much improved from 18 Wheels of Steel series
dashboard and internal HUD has more details
gas stations, truckstops, repair stations reflect European standards
some name/mark of trucks and cars are changed due to copyright (licences!)
The second game, 18 Wheels of Steel: American Long Haul is more based on prevoius game called Haulin'. The game areas is expanded to Mexico now. Some existing Haulin' road system/environment was changes to reflect your wishes. It was polished over 3 months.
The good news 18 WoS American Long Haul is close to finished and "gold" status can be reached to the end of this month. The game can be released even this year! The official site will be probably ready in couple of weeks.
-
#491 akadnak ilyen fatális lámák mindenhol sajnos... -
#490 most minden kamzis topikba kérdezel vmi hülyeséget?? -
#489 Számolj el százig! Aludj egy picit és utána kérdezd meg megint! -
#488 Még meg se jelent -
krisz267 #487 honan lehet letölteni A FULL GAMET -
TottiZsolt #486 Saját domainjük lett... remek...