Euro Truck Simulator
-
és rendőrök szempontjábol meg szerintem úgy lenne jó mint anno a 18wos AA-ban mer ott nem olyan volt mint a haulinba hogy átlépted a sebességhatárt hanem mikor közeledtél a rendőrautóhoz akkor elkezdett csipogni az a hüeség és lelassítottál, és csak akkor büntetett meg hogyha még akkor is gyorsan mentél hogyha ott voltál a közelébe, szerintem az ETS-be is lenne a jó csak nem lenne a műszer(plussznak be lehetne szerelni) de csak véletlenszerűen lenne ott egy trafipax ami lekapna ennyivel mentél ennyi helyett. Meg ami a legrosszab volt 18wos részekbe az hogy fizikailag semmit sem mutatott hogyha összetörted a kamiont csak egy piros csík meg a jó borsos javításiköltség, illetve még annyi hogy lassabban ment a kamion. inkább megcsinálnának benne olyanokat hogy defekt, törne a kamion, különböző meghibásodosákok meg ilyenek szerintem egy kicsit több melóval nagyon fajintos gamét lehet kihozni belőle nem csak grafikai téren hanem játékélmény több esemény de így szinte az előző 18wos sorozaton alapszik az egés ami már nagyon uncsi. Most itt ehez a több munkához értem a több kamiont is, ha jól emléxem így csak egy merci,scania,volvo,renult van benne (?) azér megcsinálhatnának alapbol több kamiont, például az imént említett kamionokból több változatot, vagyis régebbieket, scaniabol is egy T szériát vagy beletömnének még pár kamiont mer férne bele az biztos, ha már a haulinba beleraktak egy csomo kamiont akkor ebbe miért csak ennyi lessz?. az se lenne egy utolsó dolog hogy ki lehetne szálni a kamionból mikor tankolni akarsz, kiválasztod melyiket nyomod bele,mennyit,aztán bemész fizetni, ott megiszol egy kávét vagy csak úton útfélen megálasz parkolni kiszállasz a kamionbol hogy körüljárhasd, úgy csak jobban meg lehet szemlézni a paripádat nem? :)