140239
Euro Truck Simulator
-
#2753 Öcsém, ez csak a terméknév xD
Mx kártya a Geforce 4-es széria idején a butított, olcsó verzió volt, komoly hiányoságokkal.
És itt valszeg amit temondasz, a termékkódban
N - Nvidia
X - PCIE
96 - 9600
T - Gt(?)
512 - a ram mennyisége
A kettőnek semmi köze egymáshoz :) -
#2752 Ez még a régebbi időkben volt ma már nincs MX-es kártya.
És ha jól tévesztek akkor az NX96 a mag típusát jelzi de ez nem 100 -
#2751 Okés.Én NX-nek látom pedig kiírva mindenhol, hm.Asszem azt jelenti h X-PCIE nem?:)
GIGABYTE GV-NX96T512H 9600GT 512MB PCIE
Fura.. -
#2750 Röhögve viszi a gépem. :D Csak ne legyen megint az, hogy csúcskonfigokkal nemjó, szar gépeken viszont megy. :D Mondjuk eddig nálam nem volt ilyen egyik játéknál se. :/ -
#2749 GeForce NX sosem létezett:D MX -
#2748 Honnan van?:) -
#2747 Nem NX! hanem MX. mint a régi videó kárytám:
Inno3D GeForce MX440 64MB -
#2746 MX?Nem NX? -
dvsc18 #2745 a potra minek dupla kerék.. nem értem. na mind1..:) europába már 1 tengelyen 2 felni van nem 4... :) -
#2744 Aztán meg aki megrendeli vagy külföldről veszi meg imádkozzon hogy az euro maradjon 235 Ft. így csak 7140,- t kell fizetni. ha meg felmegy marad a 10.990,- -t!!!hihi -
#2743 Igaz. -
#2742 Király a gépigénye!!!!
System Requirements
Minimum System Requirements:
· Operating system Windows XP or Windows Vista
· Processor 2.4 GHz Intel Pentium 4 or equivalent
· 512 MB RAM (1 GB on Windows Vista)
· 128 MB video card: GeForce 4 (not MX!) or better, ATI Radeon 8500 or better
· DirectX 9 compatible sound card
· DirectX 9.0
· 600 MB of free hard drive space
Recommended System Requirements:
· Processor 3.0 GHz Intel Pentium 4 or equivalent
· 1 GB RAM (2 GB on Windows Vista)
· 256 MB video card: GeForce 6 or better, ATI Radeon 9800 or better -
#2741 Bőven elég az angol is. Előbb-utóbb úgyis lesz hozzá magyarítás. -
#2740 :D -
#2739 Mivel még az ország sincs a játékban kevés a valószínűsége, hogy magyarul is ki fogják adni. -
#2738 "# Hol vásárolhatom majd meg a játékot?
Jelenleg Németországgal, Oroszországgal és Angliával van szerződése a fejlesztő csapatnak, ehhez Franciaország is csatlakozni fog hamarosan. A játék valószínűleg a legtöbb európai nyelvre le lesz fordítva."
jó lenne ha Magyarország is csatlakozna és akkor lenne magyar nyelv ismeg MO.-on is meg lehetne venni -
#2737 FAQ angol
itt a magyar is:D -
4. Will there be a demo to download?
Yes, just like with most recent games developed by SCS Software, the online edition of the game will be available immediately along with retail release.
[apro]forrás:Euro Truck Simulator offical website F.A.Q[apro]
azaz a teljes verzióval adják ki a demot, habár ez csak az én fordításom és nem vagyok valami jó angolból -
#2735 Nekem ez a borító valahogy nem tetszik. Ami a hiv. oldalon van, jobban néz ki. -
#2734 Már biztos, hogy ez lesz a borítója ? -
#2733 Helló! Új vagyok erre, de nagyon tetszetős lesz a játék, ha így marad, bár gondolom ebben is lesznek olyanok, amiket az ember hiányolt az előző részekből!
Én szerény személyem szerint a cég dolgozóinak láthatóságát, a PTTM AI autóinak hangját és bővebb CB-rádiót.
Háth röviden ennyi!!! Majd még jövök!! -
#2732 ehez még legalább 5-10 év kell -
#2731 Komp kéne -
dvsc18 #2730 én személy szerint nagyon hiányolom belöle az emebreket... nem tudom hogy más játékban mi a faxért tudják megcsinálni hogy valaki beüll a kocsiba és megy vele vagy pl szedi az autópályadijat ilyesmi... gta, driver stb... azt hiszem addig a játék soha nem fog egyik szintröl a másikra jutni... hiába csinálnak élethü grafikát a kamionra, ha tankolok és egyetlen egy seggfej nem jön oda hozzám, hogy megkérdezze hogy lemoshatja-e a szélvédöt..:)) -
#2729 ennyi út kéne legyen a játékba is és semmi panaszunk nem lehetne -
#2728 azta de gyönyörű -
#2727 Lesz Anglia is!!! Akkor gondolom csalagutat is csinálnak. :DD -
Azért jó lessz a játék!! CSAK JÖNNE MÁR KI!!!!!! -
#2725 Erről meg leesett a felirat?
Vagy ez ien könyű tuning? -
#2724 -
#2723 Többek közt erre is gondoltam, mikor azt írtam, hogy életet vinni a játékba. -
#2722 Hudeszép! -
Bennz #2721 Tehát :
"Nem szándékozunk megállni a játék fejlesztésével-már elkezdtünk dolgozni 3 új városon-az Egyesült Királyságban, ez egy új területet fog lefedni és
elérhető lesz egy ingyenes patch-ban/ben ősszel
Visszatérve az Euro Truck Simulatorhoz-a játék teljesen lokalizálva lett Angolra, Németre és Csehre és még sok más nyelvre (magyarra biztos nem:)már tehét meglehetősen készen van!" -
Bennz #2720 Pavel Sebor :
"We are not stopping work on the game though - we have already started work on 3 new cities for the game - in United Kingdom, as this is going to be a new territory covered - and available at some point this Autumn in a free patch ...
Backing to the Euro Truck Simulator - the game is fully localized into English, German and Czech and more languages now so it is pretty much done now! " -
#2719 Hát sztem azsem lenne rossz ha nemcsak mi lennénk a cégeknél hanem "rakodás" közben mennének , érkeznének :D -
#2718 Hát még csiszolhatnának az árnyékon, meg vihetnének némi életet a játékba, és akkor pazar lenne -
#2717 jaja -
#2716 kifejezetten tetszik.ami a grafikát illeti,az eddigi részekhez viszonyítva,gyönyörű!várjuk! -
#2715 Pár kép (van még ezekkel együtt 52, INNEN rar-ban letölthetitek egyben, vagy ITT megnézegethetitek a Galériában őket:
-
#2700 ki akkar ki tüni én csak aszt mondom akkár mikor be lépek
mindig egymást hülyizitek szerintem semmi értelme.